- 22,435
- 23,079
- 113
Tadı kalmadı demiş ya işteNoldu kral
Tadı kalmadı demiş ya işteNoldu kral
Anladım reis valla. Millet goygoy pesindeTadı kalmadı demiş ya işte
Evet goyuna goysunlar onlarınAnladım reis valla. Millet goygoy pesinde
😉😂😂Evet goyuna goysunlar onların
Lütfen kardeşim huzur ortamı yaratalım el ele gel 🌼Cvp verilemeyince yönetime bildir yapılmış 👏
3 mü 9 mu karar ver 🤣Kurtuluşa son 6 gün
Nerede kalmıştık
6 gün3 mü 9 mu karar ver 🤣
2 güne diriliriz 9 güne şahlanırız
Onlar şans ama 6 gün sonraki şans değil2 güne diriliriz 9 güne şahlanırız
Dayanacak güç kalmadı en azından sende zaman var tekelde o da yok🤣Onlar şans ama 6 gün sonraki şans değil
Babam krediyi öğrenmiş gamze kardeşime kardeşi anneme annem babama jsjajajaaj sonra gitmiş onu ödemiş 13ündekini o alacakmış 17sinde bana 30 binini geri atacakmış bunun şerefine sana 20si değil 17si olarak 3 gün inisiyatif tanıyorumDayanacak güç kalmadı en azından sende zaman var tekelde o da yok🤣
Peki bunun şerefine gamzeye tekrardan kredi çektirip basmamız yok mu gs yeBabam krediyi öğrenmiş gamze kardeşime kardeşi anneme annem babama jsjajajaaj sonra gitmiş onu ödemiş 13ündekini o alacakmış 17sinde bana 30 binini geri atacakmış bunun şerefine sana 20si değil 17si olarak 3 gün inisiyatif tanıyorum
Nanaajajajajhshs ağır söverim git sjsjsj daha çekmezPeki bunun şerefine gamzeye tekrardan kredi çektirip basmamız yok mu gs ye
Ben böyle bişeyin içinde olsam hem babam hem kayınpeder double girerdi bana seninki iyi dayanmış🤣Babam krediyi öğrenmiş gamze kardeşime kardeşi anneme annem babama jsjajajaaj sonra gitmiş onu ödemiş 13ündekini o alacakmış 17sinde bana 30 binini geri atacakmış bunun şerefine sana 20si değil 17si olarak 3 gün inisiyatif tanıyorum
Alıştık ondan 🤣Ben böyle bişeyin içinde olsam hem babam hem kayınpeder double girerdi bana seninki iyi dayanmış🤣
HaajsjsjsjshshMaalesef yine konunun dışına çıkılıp kavgalar edilmiş
Utanıyorum sizden