Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,119
17,887
113
Bu çikolata cips olan mıydı
Bide Miktar kaçtı
Dağıtımcı bu forumda üç kişi var dost
Ben @butragueno @Novasky bu üçünün dışına çıkarsa çökerler 😄
Ya düştük bir hataya sabah sabah adamda yoktu. Bu da son günlerde aktifti güvendik. İlk rollde dağıtımı eksiksiz yaptı. 2. Rollde bütün parayı atıp kaybetmiş. Utancımdan hesabımı kapattirmaya gidiyorum dedi direk shellaca yazmış. Yakında multiyle gelir. Belki multisi şuan aramızda bile.olabilir

KingPanther

Hasta Fenerbahçeli
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,560
11,347
113
Ya düştük bir hataya sabah sabah adamda yoktu. Bu da son günlerde aktifti güvendik. İlk rollde dağıtımı eksiksiz yaptı. 2. Rollde bütün parayı atıp kaybetmiş. Utancımdan hesabımı kapattirmaya gidiyorum dedi direk shellaca yazmış. Yakında multiyle gelir. Belki multisi şuan aramızda bile.olabilir
Yok dost multisi ben değilim beni bilen bilir aha dayıya sor dimi @Valenciennes

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Boşver simdi hadi bi roll aç keyiflenelim

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,800
1,532
113
Dikkat ettiysen ben başlamadım arkadaşlara selam verdik
Başladı hakaretlere kendisi
Uzatma buradaki kimse senin konuna gelmiyor herkes senin ne olduğu nu biliyor
Butra metn hayatkumar dha sayimmi yanlış yaptığın adamları bu konu özel seçkin dürüst kişilere acık
Hadi güzel kardeşim başka dümen yapacağın yeni konulara

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
36,934
37,107
113
İkinci kez yaptı sanırım aynı şeyi
Ayıp etmiş