- 18,515
- 16,838
- 113
Günaydın kanka 😅Yazdım seni uyanan olursa 1 2 kili daha bekleyelim bakalım 🙂
Günaydın kanka 😅Yazdım seni uyanan olursa 1 2 kili daha bekleyelim bakalım 🙂
Seviliyorsun dost bakalım bende yatıcam kazanırsak bişiler yazdım seni aklıma bir dahaki tura 🙂Kazancın daim olsun güzel.insan
Bu çikolata cips olan mıydıDağıtım parasına çöktü dün. Üstüne bide borç aldı ona da çöktü 😂
Yat dinlen dost önce sağlık. İyi uykularSeviliyorsun dost bakalım bende yatıcam kazanırsak bişiler yazdım seni aklıma bir dahaki tura 🙂
Ya düştük bir hataya sabah sabah adamda yoktu. Bu da son günlerde aktifti güvendik. İlk rollde dağıtımı eksiksiz yaptı. 2. Rollde bütün parayı atıp kaybetmiş. Utancımdan hesabımı kapattirmaya gidiyorum dedi direk shellaca yazmış. Yakında multiyle gelir. Belki multisi şuan aramızda bile.olabilirBu çikolata cips olan mıydı
Bide Miktar kaçtı
Dağıtımcı bu forumda üç kişi var dost
Ben @butragueno @Novasky bu üçünün dışına çıkarsa çökerler 😄
Yok dost multisi ben değilim beni bilen bilir aha dayıya sor dimi @ValenciennesYa düştük bir hataya sabah sabah adamda yoktu. Bu da son günlerde aktifti güvendik. İlk rollde dağıtımı eksiksiz yaptı. 2. Rollde bütün parayı atıp kaybetmiş. Utancımdan hesabımı kapattirmaya gidiyorum dedi direk shellaca yazmış. Yakında multiyle gelir. Belki multisi şuan aramızda bile.olabilir
Boşver simdi hadi bi roll aç keyiflenelimYa düştük bir hataya sabah sabah adamda yoktu. Bu da son günlerde aktifti güvendik. İlk rollde dağıtımı eksiksiz yaptı. 2. Rollde bütün parayı atıp kaybetmiş. Utancımdan hesabımı kapattirmaya gidiyorum dedi direk shellaca yazmış. Yakında multiyle gelir. Belki multisi şuan aramızda bile.olabilir
Olum açık konuşsana ne yaptım hakaret mi ettim parana mi çöktüm camur at izi kalsın yazik sana var bir açın çözemedimNeyse konudan cıkıp gitisnde gerisi muhim değil o bilir neler yaptığını
Kardeşim bu konudan yapmayın rica ediyorum şu tartışmayı yaz özelden konuşunOlum açık konuşsana ne yaptım hakaret mi ettim parana mi çöktüm camur at izi kalsın yazik sana var bir açın çözemedim
Multisi benim aslında 😂😂Yok dost multisi ben değilim beni bilen bilir aha dayıya sor dimi @Valenciennes
Dikkat ettiysen ben başlamadım arkadaşlara selam verdikKardeşim bu konudan yapmayın rica ediyorum şu tartışmayı yaz özelden konuşun
Bilmiyorum ama konu sıkıntılı zaten herkes burada kavga ediyor konu kapanıyorDikkat ettiysen ben başlamadım arkadaşlara selam verdik
Başladı hakaretlere kendisi
Dur bakalım dünkü yatırımlara güzel freespin topladık bugün birazdan sabah sporu başlar 😂Boşver simdi hadi bi roll aç keyiflenelim
Uzatma buradaki kimse senin konuna gelmiyor herkes senin ne olduğu nu biliyorDikkat ettiysen ben başlamadım arkadaşlara selam verdik
Başladı hakaretlere kendisi
Normal paranı bitirdin mi la püüüüDur bakalım dünkü yatırımlara güzel freespin topladık bugün birazdan sabah sporu başlar 😂
5 aydır işsizim dost borclarda buzdağının görünen kısmındaki kutleden toz alabildi anca 😂😂Normal paranı bitirdin mi la püüüü
Kfkdkdkdkkdks neyse çikolata atar 1K5 aydır işsizim dost borclarda buzdağının görünen kısmındaki kutleden toz alabildi anca 😂😂
İkinci kez yaptı sanırım aynı şeyiYa düştük bir hataya sabah sabah adamda yoktu. Bu da son günlerde aktifti güvendik. İlk rollde dağıtımı eksiksiz yaptı. 2. Rollde bütün parayı atıp kaybetmiş. Utancımdan hesabımı kapattirmaya gidiyorum dedi direk shellaca yazmış. Yakında multiyle gelir. Belki multisi şuan aramızda bile.olabilir