- 36,931
- 37,101
- 113
Sen bunu yazınca Hepsi uyandı amsterdamlı kardeşimYazdım seni uyanan olursa 1 2 kili daha bekleyelim bakalım 🙂
Zehirli oku attın
Sen bunu yazınca Hepsi uyandı amsterdamlı kardeşimYazdım seni uyanan olursa 1 2 kili daha bekleyelim bakalım 🙂
Yuru uc kagitcivseni palavraci
Kankalar ikinizi de severim gereksiz tartışmayın sakinUlan karaktersiz ne dolandırıcılığı mi gördün ?
Aşağılık herif bir daha muhatap olursan .....
Eyvallah kesene bereket kardeşim@Barrios dm açıyorum bana iban at 750 yolluyorum 3 kişi sen sapsal hayro dahıtıp yaparsınız 250 den
@Valenciennes aldık 4 kişi 250 den
Kesene bereket şart şırt da yazarsan@Barrios dm açıyorum bana iban at 750 yolluyorum 3 kişi sen sapsal hayro dahıtıp yaparsınız 250 den
@Valenciennes aldık 4 kişi 250 den
İban yolla özel açıkEyvallah kesene bereket kardeşim
Bizde seni severiz didier kardeşim reale attığın golleri unutmadıkKankalar ikinizi de severim gereksiz tartışmayın sakin
Kesene bereket dost
Kesene bereket dost
Naptı çikolata
Kanka küfür yakışmadı. Mevzu nedir bilmiyorum ama sakın 😘Ne uzatiyon gavat bu konudan kimse senin konuna geliyormu dolandirixi hangi yuzlu geldin buraya kevase seni
Dağıtım parasına çöktü dün. Üstüne bide borç aldı ona da çöktü 😂Naptı çikolata
Bana attı dost kesene bereketDağıtım parasına çöktü dün. Üstüne bide borç aldı ona da çöktü 😂
Neyse konudan cıkıp gitisnde gerisi muhim değil o bilir neler yaptığınıKanka küfür yakışmadı. Mevzu nedir bilmiyorum ama sakın 😘
Kazancın daim olsun güzel.insanBol şanslar dostlar umarım başarılı olursunuz hayat paylaştıkça güzel