- 30,831
- 17,001
- 113
Oda dagıtımı yaptı yapmasına ama gereken kişilere degil yanlış kişilere yaptıOsimhen bana mesaj atmış kanka bayrama gittim foruma girmedim bir daha kazanayım sana 5K diye
Oda dagıtımı yaptı yapmasına ama gereken kişilere degil yanlış kişilere yaptıOsimhen bana mesaj atmış kanka bayrama gittim foruma girmedim bir daha kazanayım sana 5K diye
Eyvallah bir kaç kez 85 de gol oynayınca dedim ne oluyoruz ama böyle açıklama yaptıysan hakkındır teşekkür ederim kırdıysam özür dilerim insanlar konuşarak anlaşmalı 😃Aga sana öyle denk gelmiş olabilir belki bilemiyorum. Ama bende milleti oyalama gibi bir şey söz konusu olmaz. Eğer ki vakit geçirmesine acacaksam konunun başında yaziyorum zaten. Uzun soluklu olacak vs diye
Yemin ederim seni etiketliycektim🤣senin cips orospu evladiymisbdedigin gibi diye 🤣🤣Namı değer cips burada kaç kere rolling yapıp dağıtmadan kaçtı
Jactpot osımhanBaba forumda mevzular çok karışık osimhende pansiyona geri dönmüş
Kınuda küfür etmeYemin ederim seni etiketliycektim🤣senin cips orospu evladiymisbdedigin gibi diye 🤣🤣
Cansın ya şu yaklaşımı gösterebilse keşke herkes. Millet olarak çok sabırsıziz çünküEyvallah bir kaç kez 85 de gol oynayınca dedim ne oluyoruz ama böyle açıklama yaptıysan hakkındır teşekkür ederim kırdıysam özür dilerim insanlar konuşarak anlaşmalı 😃
Kime dağıtmış o kadar forumu taradım 1 tane dağıtımla ilgili bişey göremedimOda dagıtımı yaptı yapmasına ama gereken kişilere degil yanlış kişilere yaptı
Selamlar kardeşim cips pakedi boş mu çıktı geneNamı değer cips burada kaç kere rolling yapıp dağıtmadan kaçtı
Vurmadan atsak pekiNotlara kara listeye adam eklemekten yıldım bu hafta 😅 bi vurayım dm atanı direkt burada paylascam
Yapıştır bi 500₺ rollCansın ya şu yaklaşımı gösterebilse keşke herkes. Millet olarak çok sabırsıziz çünkü
Kanka bana dese varya sıkıntı yok valla ama bana 3 dk sonra gönderiyorum yazıp cevap dahi vermemesi deli etti 3 kuruşa tamah edecek adam da ne bileyim etek giysinSana bunu yapana huzur yok kardeşim
Adamsın vallahi eyvallah katılıyorum sanaCansın ya şu yaklaşımı gösterebilse keşke herkes. Millet olarak çok sabırsıziz çünkü
Kardeşim raporlamayacaksan atarız biz dmNotlara kara listeye adam eklemekten yıldım bu hafta 😅 bi vurayım dm atanı direkt burada paylascam
Haketti ama daha neler diycemde zor tutuyorum kendimi😀Kınuda küfür etme
Anca konusuruz at istersen 😅Vurmadan atsak peki
Kanka bu cips şerefsizin teki zaten. Zamanında dağıtımda yalvarıyorduKanka bana dese varya sıkıntı yok valla ama bana 3 dk sonra gönderiyorum yazıp cevap dahi vermemesi deli etti 3 kuruşa tamah edecek adam da ne bileyim etek giysin