- 22,435
- 23,079
- 113
Burda olmaz içinden et gider o yerineHaketti ama daha neler diycemde zor tutuyorum kendimi😀
Burda olmaz içinden et gider o yerineHaketti ama daha neler diycemde zor tutuyorum kendimi😀
Adam kirmiziya basmis siyah gelmis abi ne var bunda puhahhahaKanka bana dese varya sıkıntı yok valla ama bana 3 dk sonra gönderiyorum yazıp cevap dahi vermemesi deli etti 3 kuruşa tamah edecek adam da ne bileyim etek giysin
Senin yerin her zaman ayrı hocam biz yapılanı unutan insanlar değilizzzzKardeşim raporlamayacaksan atarız biz dm
Helal meto beğendik kardeşimArkadaşlar banımın kalkmask şerefine ilk beğenen 5 kişiye 75 tl
Akşama kadar katlamaya çalışcam katlarsam atarım katlayamazsam zaten banlıyımDubai çikolatasinin son aciklamasiydi tarafların bilgisine
Bencede karşı tarafı da dinlemek lazımAdam kirmiziya basmis siyah gelmis abi ne var bunda puhahhaha
Şimdi hak verdimAdam kirmiziya basmis siyah gelmis abi ne var bunda puhahhaha
Her iki tarafa da oynuyosun haBencede karşı tarafı da dinlemek lazım
O gün Sabah bir konu acmış ilk 20 begeniyr 1 er k diye 2,3 tane aktif kişi tek alabilmiş digerleri hç forumda olmayan tanınmayan adamlar o tür konu acmak yasak oldugu için adminler silmiş olmalıKime dağıtmış o kadar forumu taradım 1 tane dağıtımla ilgili bişey göremedim![]()
Tamam bay kaos😀Burda olmaz içinden et gider o yerine
O paranın akşam gelmeyeceğini herksz biliyorDubai çikolatasinin son aciklamasiydi tarafların bilgisine
Vay anasını neler kaçmışO gün Sabah bir konu acmış ilk 20 begeniyr 1 er k diye 2,3 tane aktif kişi tek alabilmiş digerleri hç forumda olmayan tanınmayan adamlar o tür konu acmak yasak oldugu için adminler silmiş olmalı
Kanka o adam 100₺ borç isteyen adamdı öyle düşün 20K nasıl bi paraBizde kendimizi bı bok sanıyoruz forumda ne Yiğitler varmış. 350k vurup 20 dağıtmış. Biz 50k vurdugumuz gece rol takip ettik çorba parası için
Mesela neyini dinliycen yok belki siyaha bastı kırmızı geldi diyemi 😀Bencede karşı tarafı da dinlemek lazım
Alt takımlarını ferdi yesin kardeşim adamsınSenin yerin her zaman ayrı hocam biz yapılanı unutan insanlar değilizzzz
Kardeşim ibanla başladın bu cümleler