- 2,803
- 1,812
- 113
@ferdikadıoğlu sende gel
Max win altı video paylaşımı yasaktır bu konuda
@Blackpearl1903 100 k koyduBu konu ne konuşuluyor bukadarda 1110 sayfa olmuş aleminyumm
Bu seferde şeker pancarı nickle döner aramızaO paranın akşam gelmeyeceğini herksz biliyor
Ağam ben@ferdikadıoğlu sende gel
O sabah adamlar uykusundan uyanıp foruma girdi amk şafak operasyonu ileO gün Sabah bir konu acmış ilk 20 begeniyr 1 er k diye 2,3 tane aktif kişi tek alabilmiş digerleri hç forumda olmayan tanınmayan adamlar o tür konu acmak yasak oldugu için adminler silmiş olmalı
Bizde şans 1.5kdan başlıyor +KDV kesene bereket@Mrlbra dost şans parası atmak isterim sana kabul edersen
Beka sorunuSelamlar kardeşim cips pakedi boş mu çıktı gene
Benim adım tekalali6767@ferdikadıoğlu sende gel
Nice yüz k Lara meto kazanan herzaman dostumuzdur@Blackpearl1903 100 k koydu
Hüngür hüngür ağlıyorum@ferdikadıoğlu sende gel
Yeşile basmış olabilr diye dedimMesela neyini dinliycen yok belki siyaha bastı kırmızı geldi diyemi 😀
Yav he he kesin atar hirsizz amkDubai çikolatasinin son aciklamasiydi tarafların bilgisine
Bi dur aqq işten çıktım eve gidiyom yoldayım 😁@Blackpearl1903 100 k koydu
Atarsa bilgilerinizi isterim yine.Dubai çikolatasinin son aciklamasiydi tarafların bilgisine
La küfür etme etme konu mimlenfi bugünYav he he kesin atar hirsizz amk
Tebrikler dost meto adamı sikbogaz etmeBi dur aqq işten çıktım eve gidiyom yoldayım 😁
PuahahahahTebrikler dost meto adamı sikbogaz etme
Tamam be.😀bı rahat sovemiyoruz su hirsizzz çikolataya😀La küfür etme etme konu mimlenfi bugün
Yolda değil yolundasınnnnnBi dur aqq işten çıktım eve gidiyom yoldayım 😁