Evet doğruAga sizin ticari ilişkileriniz sıradan hale gelmiş size ondan normal geliyor. Mert bugün max almış olsa bizim borcu siktir eder üstüne iban ister tuhaf bir durum neyse kardeşim devam poğaçaya
Evet doğruAga sizin ticari ilişkileriniz sıradan hale gelmiş size ondan normal geliyor. Mert bugün max almış olsa bizim borcu siktir eder üstüne iban ister tuhaf bir durum neyse kardeşim devam poğaçaya
Anladım 😂
Tabi efenimAga sizin ticari ilişkileriniz sıradan hale gelmiş size ondan normal geliyor. Mert bugün max almış olsa bizim borcu siktir eder üstüne iban ister tuhaf bir durum neyse kardeşim devam poğaçaya
Dm yi çıkarttırma burayaBen niye yollayım aw senin kupın ödülünü
Dün dedim ya aw niye olmaidğiniParasi bitmiş ondan gelmiş aq ne pm si dm si 🤣🤣🤣
Nerdeydin o zmnYoktu ki bitsin![]()
Denemeye değer 😂Parasi bitmiş ondan gelmiş aq ne pm si dm si 🤣🤣🤣
@Mrlbra basın açıklaması yapmadın mıNerdeydin o zmn
Çıkart aw ne demişim bakalım çekim yaparsam demişimDm yi çıkarttırma buraya![]()
Yağmur var hava soğuk hayallerimiz perdelenmiş daha ne olsunTabi efenim
Kimse seni ciddiye almadı aw 🤣 yaptım ds@Mrlbra basın açıklaması yapmadın mı
Yaaa bırak sana sıkmıştır o 🤣🤣🤣Dün dedim ya aw niye olmaidğini
Ben kaçırdım orayi@Mrlbra basın açıklaması yapmadın mı
Kaza yapmış işte dün yazdım ya aw kimse inanmadı ama l ayrı sbsbBen kaçırdım orayi
Olm para var da sana yok çatla uza aw yoksay butonuna bas da artık 🤣Yaaa bırak sana sıkmıştır o 🤣🤣🤣
Bende sitenin birinden deneme aldim maks 10k çekimli parayi vurup geliyorum rolling yaptiricam3.kupon /en sağlam para veren bu
ringwood- nunawading 166.5 üst
yokohama-nagoya 158.5 üst
kawasaki-diamond 169.5 üst
hepimize bol şans kuponların durumuna göre buradaki arkadaşlara destek atarım
Reşat senin seri katil işini 7 k hallederiz kefenleme herşey içinde Salihi bırak senBen kaçırdım orayi
Umrum dışı napayım🤣Kimse seni ciddiye almadı aw 🤣 yaptım ds