- 6,096
- 2,217
- 113
Dur daha 4 5 var 😂Wonladi 2 inci adimi da ciklet in kupon 😄
Dur daha 4 5 var 😂Wonladi 2 inci adimi da ciklet in kupon 😄
Bol şansLimite takılıp duruyoruz 3.adim
Gelir Bol şans kanki
Won tebrikler biz o kadar yüksek basamıyoruz işte 😂
Tebrikler dostum
Hadi kazan artik dayi ağaç olduk beBizim ki tuttu ama hep limit takılıyoruz
NiyeTebrikler dostum
Geldi mi la bakmadım işteyim snssWon tebrikler biz o kadar yüksek basamıyoruz işte 😂
Knki limit sorunu çıkıyor hep oynadığım site değil bastırmıyor kiHadi kazan artik dayi ağaç olduk be
Geldi tabi kaçar mı 😂Geldi mi la bakmadım işteyim snss
Çek gitsin yeni siteye geç hem kayip bonusunu tazelemis olursunKnki limit sorunu çıkıyor hep oynadığım site değil bastırmıyor ki
Öyle yapacağız artık siteler papara limiti yükseltmiş hepÇek gitsin yeni siteye geç hem kayip bonusunu tazelemis olursun
Salla gel sıkıldım hadiÖyle yapacağız artık siteler papara limiti yükseltmiş hep
O süreçlerden çok geçtim yada şöyle söylesek daha iyi o süreçler içimden çok geçti. hayatımı öperek geçti.Daha kontrollü gidiyorum evet yine kaybediyorum ama geçmişteki kayıplarımın yanında devede kulak. Oynadıkça kaybedeceğimizi bildiğimiz dipsiz bir kuyu aslında kumar. Birde asıl kaybettiğimiz zaman var biz sadece parayı görüyoruz. Giden hep ömürden gidiyor. Kısacık hayatımızın içine ediyoruz.Gideni Kurtarayım diye dahada üstüne gidiyorsan en sonunda hiçbişey kalmıyor haberın olsun. Nerden biliyorsun diye sorma