- 612
- 282
- 63
Sıkıntı
Onlarca adam tanıyorum kumarı zevk için oynayan birinin 3-4 tane pastane zinciri var günlük cirosu en az 120 160 bin aradında ama adam nesindeden her gün muhakkak kupon yapıyor oynadığı tutar 10₺ ile 20₺ arasında kumarın asıl amacıda verdiği zevk zaten kumar para kazanmak için oynanmaz adrenalin bir nevi kumardan daha fazla zevk aldığın bişey bulursan kumarıda bırakırsınO süreçlerden çok geçtim yada şöyle söylesek daha iyi o süreçler içimden çok geçti. hayatımı öperek geçti.Daha kontrollü gidiyorum evet yine kaybediyorum ama geçmişteki kayıplarımın yanında devede kulak. Oynadıkça kaybedeceğimizi bildiğimiz dipsiz bir kuyu aslında kumar. Birde asıl kaybettiğimiz zaman var biz sadece parayı görüyoruz. Giden hep ömürden gidiyor. Kısacık hayatımızın içine ediyoruz.
Günaydın uyanda balığa çıkalım 🤣@Mrlbra sapsap yine kolpa çıktı![]()
Kaza yapmış olum adamGünaydın uyanda balığa çıkalım 🤣
Eeee zamanında başının gözünün sadakasını dagitmazsa olacağı bu inanmadım ama geçmiş olsun doğruysa 7/24 bu sigorta kasko işleriyle uğraşmıyorya yani gelip bi selam verip gidebilir herhaldeKaza yapmış olum adam
Giremiyormuş 😁Onla uğraşıyprmus ondan giremiyormus
Olum adam o psikolojide buraya nasıl girip selam versin aaEeee zamanında başının gözünün sadakasını dagitmazsa olacağı bu inanmadım ama geçmiş olsun doğruysa 7/24 bu sigorta kasko işleriyle uğraşmıyorya yani gelip bi selam verip gidebilir herhalde
Geçmiş olsun dostKaza yapmış olum adam
GünaydınGeçmiş olsun dost
Günaydın dostGünaydın
Aymasa da gün günaydın
KALKIN SABAH OLDU
Aymamıştı sen gelince aydı birdenAymasa da gün günaydın
Uygun bir zamanda gorusmek uzere beklemede kalin@Valenciennes @butragueno @egehandro başka kim vardı futboldan anlayan aw yarın Avrupa Ligi'nde 15 oran şartlı bonus var 15 oran lazım
Uyumaktaydi@butragueno @Mrlbra nerdesiniz abiler 😂