Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
O süreçlerden çok geçtim yada şöyle söylesek daha iyi o süreçler içimden çok geçti. hayatımı öperek geçti.Daha kontrollü gidiyorum evet yine kaybediyorum ama geçmişteki kayıplarımın yanında devede kulak. Oynadıkça kaybedeceğimizi bildiğimiz dipsiz bir kuyu aslında kumar. Birde asıl kaybettiğimiz zaman var biz sadece parayı görüyoruz. Giden hep ömürden gidiyor. Kısacık hayatımızın içine ediyoruz.
Onlarca adam tanıyorum kumarı zevk için oynayan birinin 3-4 tane pastane zinciri var günlük cirosu en az 120 160 bin aradında ama adam nesindeden her gün muhakkak kupon yapıyor oynadığı tutar 10₺ ile 20₺ arasında kumarın asıl amacıda verdiği zevk zaten kumar para kazanmak için oynanmaz adrenalin bir nevi kumardan daha fazla zevk aldığın bişey bulursan kumarıda bırakırsın

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Onla uğraşıyprmus ondan giremiyormus

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Ayyaşın birisi gelip çarpmış araba perte çıkmış airbag açmış sigorta kasko falan uğraşıyormjs

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Eeee zamanında başının gözünün sadakasını dagitmazsa olacağı bu inanmadım ama geçmiş olsun doğruysa 7/24 bu sigorta kasko işleriyle uğraşmıyorya yani gelip bi selam verip gidebilir herhalde
Olum adam o psikolojide buraya nasıl girip selam versin aa

cemsin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,892
1,316
113
Bugün'de saçma bir güne uyandık