- 22,435
- 23,079
- 113
Neyi bekliyoruzUygun bir zamanda gorusmek uzere beklemede kalin![]()
Neyi bekliyoruzUygun bir zamanda gorusmek uzere beklemede kalin![]()
Geçmiş olsun evet salgın felaket var şu andaInanilmaz bi salgın var dikkat edin beyler. Hayatimda toplasan 2 3 kere hasta olmus adamim 3 gundur kafami kaldiramiyorum ates 40dan daha yeni düştü. Yine hangi cekik getirdiyse koronadan beter
Sag ol kanka la dikkat edin toplu alanlardaGeçmiş olsun evet salgın felaket var şu anda
Allahtan evde işe işten eve bu aralar hava yağmurlu Karadeniz olduğu için dışarda kimse yokSag ol kanka la dikkat edin toplu alanlarda
Beni ak puhaNeyi bekliyoruz
Yine kaybetmişsin belli ki aw 🤣Beni ak puha
Yok la puhaha neyse benim işim var la aksama dogru gelirimYine kaybetmişsin belli ki aw 🤣
Jsjsjsjs aw bende tirplerdrsin sandım sjjsYok la puhaha neyse benim işim var la aksama dogru gelirim
Kardeşim futbol kuponlarim için gecmis konularima göz atmanı öneririm@Valenciennes @butragueno @egehandro başka kim vardı futboldan anlayan aw yarın Avrupa Ligi'nde 15 oran şartlı bonus var 15 oran lazım
AyrıldımKardeşim futbol kuponlarim için gecmis konularima göz atmanı öneririm
KimdenAyrıldım
Geçmiş olsun dostumInanilmaz bi salgın var dikkat edin beyler. Hayatimda toplasan 2 3 kere hasta olmus adamim 3 gundur kafami kaldiramiyorum ates 40dan daha yeni düştü. Yine hangi cekik getirdiyse koronadan beter
Geçmiş olsun dost dikkat et kendineInanilmaz bi salgın var dikkat edin beyler. Hayatimda toplasan 2 3 kere hasta olmus adamim 3 gundur kafami kaldiramiyorum ates 40dan daha yeni düştü. Yine hangi cekik getirdiyse koronadan beter
SendenKimden
Niye la ben ne yaptimSenden
Futbol vermedinNiye la ben ne yaptim
İstemedinFutbol vermedin
1 k yatır 15 oranlı kupon tuttur 25 katı çek diye bir bonus var tek kupon da 4 maç 1.86 oran istiyorİstemedin
Geçmiş olsun dostum
Eyvallah dostlar siz dr dikkat edin aman diyimGeçmiş olsun dost dikkat et kendine