- 22,450
- 23,112
- 113
Dünya kadar malım olacağına fazla fındık kadar a*mım olaydıBizde ortamlarda dostlarımız var diye övünelim
Dünya kadar malım olacağına fazla fındık kadar a*mım olaydıBizde ortamlarda dostlarımız var diye övünelim
Biz kötü yola düşerdik aman diyimDünya kadar malım olacağına fazla fındık kadar a*mım olaydı
Eğer oran şartı 1.86 ise dünyanın en saçma bonusu. Çünkü 4 maç 1.86 oran yapınca 11 oran falam yapar yani 5 maç 1.86 oran yapsan bu sefer de 22 oran yapar. 3k fazla almak için 22 oran oynamanın bir mantığı kalmaz. Ha diyeceksin ki 4 maç 1.9-2.10 vs oynayarak 15 oran edebiliriz o zaman da 4 maç şartı saçma Belki biz tek maçta 15 oran kovalicaktık aw sitesi sksksjdj1 k yatır 15 oranlı kupon tuttur 25 katı çek diye bir bonus var tek kupon da 4 maç 1.86 oran istiyor
Gunaydin dostGınaydınnmmmmmmmm
Kanka Min 1.80 oran sen 1.80 2.20 2 diye farklı şekilde 15e ayarlarsınEğer oran şartı 1.86 ise dünyanın en saçma bonusu. Çünkü 4 maç 1.86 oran yapınca 11 oran falam yapar yani 5 maç 1.86 oran yapsan bu sefer de 22 oran yapar. 3k fazla almak için 22 oran oynamanın bir mantığı kalmaz. Ha diyeceksin ki 4 maç 1.9-2.10 vs oynayarak 15 oran edebiliriz o zaman da 4 maç şartı saçma Belki biz tek maçta 15 oran kovalicaktık aw sitesi sksksjdj
@butragueno NBA sal kardeşim gel ben sana cyber dersi vereyim
Varsa 3lü kombin cyber tuttutrcak gelsin
dost ne diyosun bu kombineSuat 19 oran tek maça basardıEğer oran şartı 1.86 ise dünyanın en saçma bonusu. Çünkü 4 maç 1.86 oran yapınca 11 oran falam yapar yani 5 maç 1.86 oran yapsan bu sefer de 22 oran yapar. 3k fazla almak için 22 oran oynamanın bir mantığı kalmaz. Ha diyeceksin ki 4 maç 1.9-2.10 vs oynayarak 15 oran edebiliriz o zaman da 4 maç şartı saçma Belki biz tek maçta 15 oran kovalicaktık aw sitesi sksksjdj
Vurmuşsun diye yorumladim@butragueno NBA sal kardeşim gel ben sana cyber dersi vereyim
Varsa 3lü kombin cyber tuttutrcak gelsin
Yanlış adama sordun futboldan anlamaz buEkli dosyayı görüntüle 763717dost ne diyosun bu kombine
Bayern ilk yarıdan 3 gol olurEkli dosyayı görüntüle 763717dost ne diyosun bu kombine
Şanlıurfa bağırttıEkli dosyayı görüntüle 763717dost ne diyosun bu kombine
En azından adammYanlış adama sordun futboldan anlamaz bu
Komşuya özenme dostŞanlıurfa bağırttı
Evet adam detayı önemliEn azından adamm
Tebriksssss
Demek ki yarın ki 15 oranlı bonusu alabileceğiz
Fark ettiyseniz bahsi aldığımda daha 2. Perin başıydı ben maç sonu oynadım düşünün ne kadar zor dayım 🤣
Yarınki derken bonus hergün varDemek ki yarın ki 15 oranlı bonusu alabileceğiz