- 22,435
- 23,079
- 113
Sen bugün herkesi iyi idam ediyonİdam edilmesi lazım Polonya da tanıdık yok mu
Sen bugün herkesi iyi idam ediyonİdam edilmesi lazım Polonya da tanıdık yok mu
Beni en çok batıran oyunlar 🤣Atam bu oyunlar benim özel oyunlarım. Totem parçamı (Bu gece Ankara'da cinayet var) açıp çeviriyorum güzel verio bazen
Ufak parayla oynamak daha iyi. Sporda kazanirsan slotta öyle ufak denemelik oynamak biraz daha iyi gibi çünkü anaparayla oynayınca resmen içine çekiyor oyunlar adamı. Ferdi en son canına kıyacaktı zor tuttular. Elma çekirdeğinde siyanür var diye günde 5 kasa elma yiyiyor nereye kadar bakalımBeni en çok batıran oyunlar 🤣
6 korner aldım gelir mıUfak parayla oynamak daha iyi. Sporda kazanirsan slotta öyle ufak denemelik oynamak biraz daha iyi gibi çünkü anaparayla oynayınca resmen içine çekiyor oyunlar adamı. Ferdi en son canına kıyacaktı zor tuttular. Elma çekirdeğinde siyanür var diye günde 5 kasa elma yiyiyor nereye kadar bakalım
Olm maç boyu bile 6 korner çıkmadı sokağa çıkmaya utandım6 korner aldım gelir mı
Ferdi özelden mesaj atmış urgan parası at kendimi asacam yazmışUfak parayla oynamak daha iyi. Sporda kazanirsan slotta öyle ufak denemelik oynamak biraz daha iyi gibi çünkü anaparayla oynayınca resmen içine çekiyor oyunlar adamı. Ferdi en son canına kıyacaktı zor tuttular. Elma çekirdeğinde siyanür var diye günde 5 kasa elma yiyiyor nereye kadar bakalım
Tümbet mşLa yok ilk oyunun kârı gitti hep amk slotunda hiçbir oyun doğru düzgün ödeme yapmadi 10x 20x 1-2 kupon atıp çevrimi bitirip çekeriz umarım
Dünyada ilk yarısı korner olmayan maç yoktur galiba senin kuponu gören risk birimi gülmekten altına sıçtığı için işten atmışlarOlm maç boyu bile 6 korner çıkmadı sokağa çıkmaya utandım
Sabah bana da yazdı cenazemiz var kefen alacam diye. Bütün itemleri toplayınca asacak kendini heraldeFerdi özelden mesaj atmış urgan parası at kendimi asacam yazmış
Pamuk lazım az birşeySabah bana da yazdı cenazemiz var kefen alacam diye. Bütün itemleri toplayınca asacak kendini heralde
AsjdjdjdjdjdjdjdjfjfjffjfjfjfjdkkdkfjddjdjdjDünyada ilk yarısı korner olmayan maç yoktur galiba senin kuponu gören risk birimi gülmekten altına sıçtığı için işten atmışlar
La yok ilk oyunun kârı gitti hep amk slotunda hiçbir oyun doğru düzgün ödeme yapmadi 10x 20x 1-2 kupon atıp çevrimi bitirip çekeriz umarım
Evet kankamTümbet mş
Harbi keşke onu alınca durdaydim bütün kâr gittiBonanzanın gözler nemli
Kupon at getirelim ağabeyEvet kankam
Kuponla toparlanır umarım dostHarbi keşke onu alınca durdaydim bütün kâr gitti
Günde 3,Haftada 21,Ayda 90 kere kendini asıpta ölmeyen, türünün tek örneği ferdi kardeşimizi darağacında alkışlıyorumFerdi özelden mesaj atmış urgan parası at kendimi asacam yazmış