Senin eski nick neydi tanıdık adam kalmayacak bu gidişlekupon gelirse ödül verecektı kupon geldı kayboldu ama alışkınız![]()
Boşver çık Gates of ftn farm at 16 bettenLan bu nasıl oyun 100den fazla spin attım hâlâ başladığım yerdeyim aw
Hocam ver bir oyun da senin için oynuyum 😂Senin eski nick neydi tanıdık adam kalmayacak bu gidişle
Kanka tumbwttwyim o yokBoşver çık Gates of ftn farm at 16 betten
reis benım hep hawkinqq ben yan forumdan tanıyorum bunlarıSenin eski nick neydi tanıdık adam kalmayacak bu gidişle
Lütfen doğru değil de lütfenLan bu nasıl oyun 100den fazla spin attım hâlâ başladığım yerdeyim aw
Zarar yoksa iyi yinedeLan bu nasıl oyun 100den fazla spin attım hâlâ başladığım yerdeyim aw
o hep aynısı yapıyor biz alışkınız onaBunlar normal şeyler dimi ferdicim
Çek artık lütfenKanka tumbwttwyim o yok
Gates of ftn varsa oyna dost yoksa da wild West Gold. Bu arada Ferdi kardeşim fuhuş baskınında emniyete götürüldü onun ödül bana gelecek öyle vasiyet verdiHocam ver bir oyun da senin için oynuyum 😂
Laf kefDördüncüyü bitirip beşinciye geçmişsin sanki
Max 8x atar ferdi@vurucu999 sweet Bonanza xmas al dua edeceksin
Dünyanın en rezil oyunlarını sormadı ki oynamak için sorduGates of ftn varsa oyna dost yoksa da wild West Gold. Bu arada Ferdi kardeşim fuhuş baskınında emniyete götürüldü onun ödül bana gelecek öyle vasiyet verdi
Lan dombili sana zaten ödül yok konudan gider misin rica ediyorumGates of ftn varsa oyna dost yoksa da wild West Gold. Bu arada Ferdi kardeşim fuhuş baskınında emniyete götürüldü onun ödül bana gelecek öyle vasiyet verdi
İdam edilmesi lazım Polonya da tanıdık yok muDünyanın en rezil oyunlarını sormadı ki oynamak için sordu
Atam bu oyunlar benim özel oyunlarım. Totem parçamı (Bu gece Ankara'da cinayet var) açıp çeviriyorum güzel verio bazenDünyanın en rezil oyunlarını sormadı ki oynamak için sordu