- 22,539
- 11,664
- 113
Ev inledi mı ?Asjdjdjdjdjdjdjdjfjfjffjfjfjfjdkkdkfjddjdjdj
Ev inledi mı ?Asjdjdjdjdjdjdjdjfjfjffjfjfjfjdkkdkfjddjdjdj
İnleme deme anısı varEv inledi mı ?
Bol şansBir oyunda 20den spine girdik hadi öder umarım
Hadi umarım dostBir oyunda 20den spine girdik hadi öder umarım
Ödemezse fatihi öderse beni idam edeceğizBir oyunda 20den spine girdik hadi öder umarım
Ferdicim cidden kafa olarak baş edemiyorum yaşamlaÖdemezse fatihi öderse beni idam edeceğiz
Gül suyun benden ferdiciğimPamuk lazım az birşey
Tebrikler güzel olduÇok iyi 6 k
Su an evde hüngür hüngür ağlıyorumÇok iyi 6 k
Şeyh Sait gibi sonunda ben asacam bunuGünde 3,Haftada 21,Ayda 90 kere kendini asıpta ölmeyen, türünün tek örneği ferdi kardeşimizi darağacında alkışlıyorum
Çevrim çok mu bol şanslar dostum@Fterim1905 @ferdikadıoğlu @Saulalvarez @Valenciennes çekim yapabilirsem size kasanın duruma göre ödül atarım dostlar
@Mrlbra adaşım zaten bende sıkıntı yok
Ferdi birine ağabey diyorsa bu gece onu koparacak demektirKupon at getirelim ağabey
Bu tümbetin çevreminde bayaa yorucu@Fterim1905 @ferdikadıoğlu @Saulalvarez @Valenciennes çekim yapabilirsem size kasanın duruma göre ödül atarım dostlar
Açık olan oyunda devam et bence dostum bol şansların olsun@Fterim1905 @ferdikadıoğlu @Saulalvarez @Valenciennes çekim yapabilirsem size kasanın duruma göre ödül atarım dostlar
Çevrim bittiğinde kasa sabit kalsa yeter en kötü kasa yemicek oyunda farm at kuponu boşver bence7 k çevrim kalmış, kasa 8 k