- 22,394
- 11,656
- 113
Yumlu çantayı bırakıp bavula geçti diyorlar puhahahGelemiyosanda söle butra bilir yumlu var bir tane pğlum çantayı al gel diyo bizde çantayla gelelim 😅
Yumlu çantayı bırakıp bavula geçti diyorlar puhahahGelemiyosanda söle butra bilir yumlu var bir tane pğlum çantayı al gel diyo bizde çantayla gelelim 😅
Helal lan joe atıyorum iban 10 k ihtiyaç var Allah razı olsun kardeşim benimYa onu bunu boş konuşmayı bırakında dost dedin cebinde olanı masaya vurur herkes ihtiyacı kadarını alır vurun masaya alalım
Ben tertemizim Z raporu verdim öle girdim ağlama sırasınaYa onu bunu boş konuşmayı bırakında dost dedin cebinde olanı masaya vurur herkes ihtiyacı kadarını alır vurun masaya alalım
Dolcegabbaba donumu yollarım bi o var eldeHelal lan joe atıyorum iban 10 k ihtiyaç var Allah razı olsun kardeşim benim
Etiket attık şimdi gelirReşat wp den dönmediğine göre parayı vurmuş cidden helal olsun kardeşime külçe altına doğru gidiyor puhahahh
Z raporu bizde bu ara 0.01 yazıyor o 1 de umut olsun diyeBen tertemizim Z raporu verdim öle girdim ağlama sırasına
Hala Z rağoru vermeyenler düşünsün 😅
Yıldız harici don giyemiyprum alerji yapıyorDolcegabbaba donumu yollarım bi o var elde
Joe misal bende verdimBen tertemizim Z raporu verdim öle girdim ağlama sırasına
Hala Z rağoru vermeyenler düşünsün 😅
Geri yat uyu bidakine en başa joe yi etiketle
Tam zengin asil girişi
Dalga konusu oldun hala uyuyon
Uyunacak vakit mi dostların yolunu gözler olmuş 🤣
Nerden verdi misal suvatımmvoysdJoe misal bende verdim
Adamsın beNeyse şakayı çok uzatmaya gerek yok
@Mrlbra @Barrios dm'den trc20 atın