Ha bununda askerlik bitmiyor dönümsüz askerlik yapıyor samanyolundaki o beyaz sakallı dayı gibiKanka nasılsın keyfin sıhhatin yerindedir inşallah
Ha bununda askerlik bitmiyor dönümsüz askerlik yapıyor samanyolundaki o beyaz sakallı dayı gibiKanka nasılsın keyfin sıhhatin yerindedir inşallah
Açık kalsın bak ummadığın taş baş yarar dicemde kim yarar bilemedim 😀Seni mu kircam actik pusuda beklioz![]()
Ben iyi değilim kanka bizim gün sonunda açık çıktıSende iyisindir ins kardes
Sorma aq atarsa 31Ha bununda askerlik bitmiyor dönümsüz askerlik yapıyor samanyolundaki o beyaz sakallı dayı gibi
Atar ben attım sabahSorma aq atarsa 31
O şafak atmaz aw bi 31 rakamı patlat tamamdır bu işSorma aq atarsa 31
Sağol dostum benim geldi, geri kalanlarda gönderin çabukGeldi mi attım otel paran benddn
32 değil el çekmesiO şafak atmaz aw bi 31 rakamı patlat tamamdır bu iş
Atar ben attım sabah
Affied olsunSağol dostum benim geldi, geri kalanlarda gönderin çabuk
Kesmiyor artık ışarı çıkıp patlama yapmam lazım küsecek yakındaO şafak atmaz aw bi 31 rakamı patlat tamamdır bu iş
Ne is la sivil hukum muBen iyi değilim kanka bizim gün sonunda açık çıktı
Yok la z raporu diyince sen oylesıne takıldım askerdeyim hala anasını satayımNe is la sivil hukum mu
PuahahahhhaYok la z raporu diyince sen oylesıne takıldım askerdeyim hala anasını satayım
Açız açAffied olsun
Hee yeni kural getirdik Z raporu vermyenler konuda aglayamiyorYok la z raporu diyince sen oylesıne takıldım askerdeyim hala anasını satayım
Aleyküm selam söyle borcunu ödesin ss al atBu metin kırığı size sürekli selam gönderip duruyor karıdan beter oldu yazıp duruyor bana
Nasıl veriyoruz kanka kayıp kuponları mı atıyoruzHee yeni kural getirdik Z raporu vermyenler konuda aglayamiyor![]()
Önce kazanan sonra kazandiğini kaybettiğin kuponları 🤣Nasıl veriyoruz kanka kayıp kuponları mı atıyoruz
Yok sadece o degil hesap dukomu oluyo +ve - beraber goruozNasıl veriyoruz kanka kayıp kuponları mı atıyoruz