- 22,450
- 23,112
- 113
Dağıtmaya kalksa da izin vermem dağıttırmam 🤣Gelmesimi yoksa dağıtım mı
Dağıtmaya kalksa da izin vermem dağıttırmam 🤣Gelmesimi yoksa dağıtım mı
Eyşanın babası perişan hergün ağlıyo @Beeinvaan 😅
Ben bu arkadaşın ismini hep berivan diye okuyorum kız ismi gibiEyşanın babası perişan hergün ağlıyo @Beeinvaan 😅
Ferdi birazdan yazıklar olsun yazarDağıtmaya kalksa da izin vermem dağıttırmam 🤣
Üsta barrıo uyma sen bunlara hayıra engel olmayalım 😎Dağıtmaya kalksa da izin vermem dağıttırmam 🤣
Hiçbir şey anlamadım aw benden kötü klavye kullananda varmişÜsta barrıo uyma sen bunlara hayıra gelme olmayalım 😎
Onun oynadığı oyun aşırı değişik la saniyede 70 k çıkıyor adam tek eldeÜsta barrıo uyma sen bunlara hayıra gelme olmayalım 😎
O oyun ocak söndürdü aw zarla oyun olmazOnun oynadığı oyun aşırı değişik la saniyede 70 k çıkıyor adam tek elde
Kardeşim bilen oynasın zaten bilmeyene herşey aynı Reşat yapıyor o işiO oyun ocak söndürdü aw zarla oyun olmaz
La o değilde @byswingger var bu beni koparıyo insan kendisine bunu nasıl yapar 😅Ben bu arkadaşın ismini hep berivan diye okuyorum kız ismi gibi
Bilmek ne aw 🤣 adam szar atıyor kaç geleceğini tahmin ediyon 🤣Kardeşim bilen oynasın zaten bilmeyene herşey aynı Reşat yapıyor o işi
Kaç parçaya koparıyorLa o değilde @byswingger var bu beni koparıyo insan kendisine bunu nasıl yapar 😅
Cıkmış mıdır yine 👌Onun oynadığı oyun aşırı değişik la saniyede 70 k çıkıyor adam tek elde
Adam zarın ne zaman geleceğini tahmin ediyor çünkü işleyişi biliyor ak müneccim o zaman nereden bileyim yapıyor vallaBilmek ne aw 🤣 adam szar atıyor kaç geleceğini tahmin ediyon 🤣
Denk geliyor 🤣Adam zarın ne zaman geleceğini tahmin ediyor çünkü işleyişi biliyor ak müneccim o zaman nereden bileyim yapıyor valla
Nasil laLa o değilde @byswingger var bu beni koparıyo insan kendisine bunu nasıl yapar 😅
Bilemem dost onun çıktığını ilk bilen sen olursun 🤣Cıkmış mıdır yine 👌
Bende hiçbirşey anlamıyorum dediklerinden valla 🤣Nasil la
Haset etme ak puhahahhaaDenk geliyor 🤣