- 22,435
- 23,079
- 113
5indeki maaşı banka otomatik yatırıyorKdjsjdkkdkdks kanka ödeyecek adam maaşı gene öder cumartesi pazar ne fark edio
5indeki maaşı banka otomatik yatırıyorKdjsjdkkdkdks kanka ödeyecek adam maaşı gene öder cumartesi pazar ne fark edio
Dmde ağaç oldumherkes ihanet, hıyanet içinde
Kardeşim o işi çözdük biz senin otelin %15 hissesini verdik imza için yanina geliyorlar18dk sonra kapanıyo nöbetçi noter, kaşeli senet veririz maks
Valla bı ibnelik sezdim gelmesi lazımdı şimdiyeDmde ağaç oldum
-1 oda yazdıkKardeşim o işi çözdük biz senin otelin %15 hissesini verdik imza için yanina geliyorlar
Valla ağlıcamValla bı ibnelik sezdim gelmesi lazımdı şimdiye
Akşam jojoda sıralama yapmak gibi mi 😂Bir hayalim var 🤣
-2 yazalım kardeşim kumar için de bı miktar aldım elden-1 oda yazdık
2 milyon falan kazansam direkt şu suatın 300k yı ödemek gibi bir hayal aw 🤣Akşam jojoda sıralama yapmak gibi mi 😂
Biz burda neciyiz babayiğit 😎2 milyon falan kazansam direkt şu suatın 300k yı ödemek gibi bir hayal aw 🤣
Siz ayrı aklımdaki Tek şey onun 300 borcu awBiz burda neciyiz babayiğit 😎
300 borcumu varSiz ayrı aklımdaki Tek şey onun 300 borcu aw
Beni de ekle bari dost bir umuttur yaşamak 😂2 milyon falan kazansam direkt şu suatın 300k yı ödemek gibi bir hayal aw 🤣
Çamaşır odasını satıcaz artık yapacak bi sey ypk-2 yazalım kardeşim kumar için de bı miktar aldım elden
Evet300 borcumu var
Ehderyaya git bulursunla delircem bir kokteyl de alamadığımız sey nasıl meyve olabilir ya
Ben bunun ne olduğunu bilmiyom biz evde maksimum elma yiyozEhderyaya git bulursun
Kanka biliyon mu hic hesaplamadim ha anlik odesek 200k bile kapatir galiba haydi yaparsin puhaha2 milyon falan kazansam direkt şu suatın 300k yı ödemek gibi bir hayal aw 🤣