- 18,515
- 16,838
- 113
Beni para gece 23-02 arası buluyo ona da kaybediyoz bu saatlerde cok zor önce başkalarının kazanması lazımBuluruz demen lazımdı...
Beni para gece 23-02 arası buluyo ona da kaybediyoz bu saatlerde cok zor önce başkalarının kazanması lazımBuluruz demen lazımdı...
Pra yokken edebimizle oturuyoz dost saldirmiyoz bir yere puahhaha egeye bak birini gorse yiyecek puahha@butragueno sesin çıkmıyor hangi maça üst aldın acil söyle 😂😂
Eyv dost 23.01de seni takileriz o zaman bol şans 😂Beni para gece 23-02 arası buluyo ona da kaybediyoz bu saatlerde cok zor önce başkalarının kazanması lazım
Bu mesajın üstüne birisi de sana sponsor olmuyorsa yazıklar olsun bu forumaPra yokken edebimizle oturuyoz dost saldirmiyoz bir yere puahhaha egeye bak birini gorse yiyecek puahha
Oha agır konustuPra yokken edebimizle oturuyoz dost saldirmiyoz bir yere puahhaha egeye bak birini gorse yiyecek puahha
Ne kadar lasım sana kankaEyv dost 23.01de seni takileriz o zaman bol şans 😂
Bu niye bana satastı la ejder meyvesi arıyom akPra yokken edebimizle oturuyoz dost saldirmiyoz bir yere puahhaha egeye bak birini gorse yiyecek puahha
Trc20 devamNe kadar lasım sana kanka
Sınırsız dost pauauqikNe kadar lasım sana kanka
Net miktar söylersen iyi olurSınırsız dost pauauqik
Metin gibi birdeOha agır konustu
Ne diyeceğimi şaşırdım bu soru karşısında adaş hepimizin benzer borçları vardır heraldeNet miktar söylersen iyi olur
Umarim bulursun kanka bir isim lazimdi seni feda ettikBu niye bana satastı la ejder meyvesi arıyom ak
300k deNe diyeceğimi şaşırdım bu soru karşısında adaş hepimizin benzer borçları vardır heralde
Her şakada bir gerçek vardırUmarim bulursun kanka bir isim lazimdi seni feda ettik
Koparsak sana saldırırdık kanka dün akşam gızlı saklı roll oynuyosun parısahta 300 lük 😀Metin gibi birde
La ciddiye almaNe diyeceğimi şaşırdım bu soru karşısında adaş hepimizin benzer borçları vardır heralde
Sadece merak ettiğimden sordum kanka başka bir anlam çıkarmayalımNe diyeceğimi şaşırdım bu soru karşısında adaş hepimizin benzer borçları vardır heralde
Ferdi var burada dm faresiUmarim bulursun kanka bir isim lazimdi seni feda ettik
Aşk olsunLa ciddiye alma