Suat kadar değil benim toplasan 150 falandır 😂Sadece merak ettiğimden sordum kanka başka bir anlam çıkarmayalım
Suat kadar değil benim toplasan 150 falandır 😂Sadece merak ettiğimden sordum kanka başka bir anlam çıkarmayalım
Toplamaz iste kanka 😅Suat kadar değil benim toplasan 150 falandır 😂
Ak roll yaptik bana kalan 2k di 1k betkoma verdik 500 yeni roll o da gitti kalan 500 le padisah deniyim dedim patlayinca ilki nba kupon yaptik aynen gizli sakli bak sana her sey acik acikKoparsak sana saldırırdık kanka dün akşam gızlı saklı roll oynuyosun parısahta 300 lük 😀
Bir hayalim var 🤣Suat kadar değil benim toplasan 150 falandır 😂
Okumadan dırek begendım çünkü haklıAk roll yaptik bana kalan 2k di 1k betkoma verdik 500 yeni roll o da gitti kalan 500 le padisah deniyim dedim patlayinca ilki nba kupon yaptik aynen gizli sakli bak sana her sey acik acik
Ya oldun ya olucan biraz gerginsin, çikolata ve sıcak su torbası 😅Ak roll yaptik bana kalan 2k di 1k betkoma verdik 500 yeni roll o da gitti kalan 500 le padisah deniyim dedim patlayinca ilki nba kupon yaptik aynen gizli sakli bak sana her sey acik acik
Hesap vermek zorunda değilsinAk roll yaptik bana kalan 2k di 1k betkoma verdik 500 yeni roll o da gitti kalan 500 le padisah deniyim dedim patlayinca ilki nba kupon yaptik aynen gizli sakli bak sana her sey acik acik
Dogru kumar krizi olan bir çok forum uyesi mevcut yaniyorlar adeta puahhaHer şakada bir gerçek vardır
Sen hepsını not etmişsindir nıye zor olsunŞu ayın 1i 5i 15i çok tehlikeli paranın kimde olduğuna ayıkamıyon
La zaten basarili bir rollden sonra daha kazandigimi hatirlamiyom illa birileri beddua ediyor puahahaHesap vermek zorunda değilsin
Salih 5i tek bildiğimSen hepsını not etmişsindir nıye zor olsun
Ameriga dıj güçler 5ini haftasonuna denk getirdi ateistler bunu da açıklasınŞu ayın 1i 5i 15i çok tehlikeli paranın kimde olduğuna ayıkamıyon
13 @MrlbraSalih 5i tek bildiğim
Kemm gözLa zaten basarili bir rollden sonra daha kazandigimi hatirlamiyom illa birileri beddua ediyor puahaha
Kdjsjdkkdkdks kanka ödeyecek adam maaşı gene öder cumartesi pazar ne fark edioAmeriga dıj güçler 5ini haftasonuna denk getirdi ateistler bunu da açıklasın
O faizin günü
Banka ödemiyor n benim maaş 5i değil ama benim gibi kullanabileceğim maaş 5iKdjsjdkkdkdks kanka ödeyecek adam maaşı gene öder cumartesi pazar ne fark edio
18dk sonra kapanıyo nöbetçi noter, kaşeli senet veririz maksherkes ihanet, hıyanet içinde