- 38,808
- 38,943
- 113
Kalbi orospu olanın bacak arası teferruattır.Neyden korkcam LA 🤣 herkes biliyor zaten
Kalbi orospu olanın bacak arası teferruattır.Neyden korkcam LA 🤣 herkes biliyor zaten
Düşme Ahmed'im düşmeKalbi orospu olanın bacak arası teferruattır.
Olmayan şeyi kaybedemeyiz dostSen bakma distin para kaybetmiş belli
600 de ben veriyim geri 1200 alırım yarınOlmayan şeyi kaybedemeyiz dost
400 var dünden oda cumartesi pazar anca yeter
Pazartesi maaş yatar la durduk yere -200 yazmayalım sağolasın600 de ben veriyim geri 1200 alırım yarın
2k yı kaybetmeseydin 1k vardı1K bulup betkom almam lazım delleniyorum şu an
Kim olacak büyücüKim o 🤣
LA Lakersında aqq🤣🤣🤣Neyden korkcam LA 🤣 herkes biliyor zaten
Makine mi ne var o aw hekres biliyor zatenSalih millet çatır çatır açık konuşuyor ak kimse söyle geç pyhahah
O kamili bilmeyen varsa forumu terketsin. Parasi bitincr millete mac vererek paralanmaya calisan bi cokbilmistir kendisiAdam kuponu paylaşıyor millet deli gibi takip ediyor etiket atıyor 🤣 hiçbirine cevap bile vermıyor bırak Ödülü teşekkür bile etmiyo kazanınca anınds konu kilit ğujahaha
Onun kendine bile hayrı yok amk puhahahaMakine mi ne var o aw hekres biliyor zaten
Dolu makine var aw şuan aktif olanı diyorum benOnun kendine bile hayrı yok amk puhahaha
Bende onu diyorum hala millet dost most diye takılıyor 🤣O kamili bilmeyen varsa forumu terketsin. Parasi bitincr millete mac vererek paralanmaya calisan bi cokbilmistir kendisi
Yahu biliyoruz amk magician vol 2 tıpkısının aynı versiyonu işte puhahaDolu makine var aw şuan aktif olanı diyorum ben
PusjajajaYahu biliyoruz amk magician vol 2 tıpkısının aynı versiyonu işte puhaha
Bu nasıl bi matematik aqqq -600 yazmaz mı normalde🤣🤣🤣 600 alıp 1200 verirsenPazartesi maaş yatar la durduk yere -200 yazmayalım sağolasın
Metin de akillyim diye geziyor shdhshsBende onu diyorum hala millet dost most diye takılıyor 🤣