- 22,450
- 23,112
- 113
Bakcam bekleMachine degil hedef sasirtiyor beyler
Bakcam bekleMachine degil hedef sasirtiyor beyler
EnaiMetin de akillyim diye geziyor shdhshs
The Magican mı ne aw yaMachine degil hedef sasirtiyor beyler
Makina demen ban yiyorum aqq sonraMakine mi ne var o aw hekres biliyor zaten
Isim verme tezcanThe Magican mı ne aw ya
Dinsizin hakkından imansız gelir iyi kazık atmıştın ona zamanında 🤣O kamili bilmeyen varsa forumu terketsin. Parasi bitincr millete mac vererek paralanmaya calisan bi cokbilmistir kendisi
Açılışı ben yaptım onunla Salih bilirMakina demen ban yiyorum aqq sonra
PuahahahBu forum nelerini görmüş geçirmiş amk biri max win alsa dağıtıma uykusundan kalkıp koşacak kişiler var ak puhahaha
Yarasinn afiedDinsizin hakkından imansız gelir iyi kazık atmıştım ona zamanında 🤣
Sonrada ben yaptım aw senin için feda ettim kendimi 🤣Açılışı ben yaptım onunla Salih bilir
Sende kesin numarası vardır Wp yazarsın ak 😅Bu forum nelerini görmüş geçirmiş amk biri max win alsa dağıtıma uykusundan kalkıp koşacak kişiler var ak puhahaha
Laaa bende dedim neden herkese bol kazanç diyorsun burda senden başka kazanan yok ki dedim 🤣🤣İnsan bir teşekkür eder adamlara
Kuponda begeni tesekür mahiyetinde atılır boş gecmiyor adam gerisini bilememİnsan bir teşekkür eder adamlara
Adam keşke takip etmeseydiniz ben bile uyudum diyor awLaaa bende dedim neden herkese bol kazanç diyorsun burda senden başka kazanan yok ki dedim 🤣🤣
Kardeşim siz anlamsız ban yiyip böbürlenmeyin burada banın hakkını veren bir ben bir de meto var pyhahahahSonrada ben yaptım aw senin için feda ettim kendimi 🤣
O ayrı kilit vurdururken teşekkür edilirKuponda begeni tesekür mahiyetinde atılır boş gecmiyor adam gerisini bilemem
Ben hiç ban yemedim dahaKardeşim siz anlamsız ban yiyip böbürlenmeyin burada banın hakkını veren bir ben bir de meto var pyhahahah
@egehandro yaptı onu bugün konuda yoktu birden won oldu kupon geldi konuda 2 kişi vardı ben ve Metin ödül metin ve ege ye gitti bi anda 🤣🤣🤣Bu forum nelerini görmüş geçirmiş amk biri max win alsa dağıtıma uykusundan kalkıp koşacak kişiler var ak puhahaha