- 30,831
- 17,001
- 113
M ile n karıstı atmıştın olacaktı 🤣Yarasinn afied
M ile n karıstı atmıştın olacaktı 🤣Yarasinn afied
3 gün banlisin tekrari olursa süresizBen hiç ban yemedim daha
Ben ödül almadım, alacak tahsil ettim@egehandro yaptı onu bugün konuda yoktu birden won oldu kupon geldi konuda 2 kişi vardı ben ve Metin ödül metin ve ege ye gitti bi anda 🤣🤣🤣
Kardeşim biz teşkilat üyesi değiliz haricinde kimseye üç beş kuruş için tantana çıkarmayız beSende kesin numarası vardır Wp yazarsın ak 😅
Pyahahahah3 gün banlisin tekrari olursa süresiz
Yok la benim hic diyalogum yok. Baska birine de yok kiM ile n karıstı atmıştın olacaktı 🤣
Sinan vardı bir akşam konuda dedi ki ben hiç ban yemedim yemek istiyorum dedi küfür etmişti hiç ynutmam yönetime bildir yaptım shell dostumuz tadına vardırmıştı puhahhaya3 gün banlisin tekrari olursa süresiz
Alacak malacak çöktün paramıza 🤣🤣Ben ödül almadım, alacak tahsil ettim
Çöktürmeyin 😅Alacak malacak çöktün paramıza 🤣🤣
Puahhhahaha aynen hatirliyom garibim ya ssnde rakip elemistinSinan vardı bir akşam konuda dedi ki ben hiç ban yemedim yemek istiyorum dedi küfür etmişti hiç ynutmam yönetime bildir yaptım shell dostumuz tadına vardırmıştı puhahhaya
Nikleri karıştırdım galıba biri iyi yamuk yapmıştıYok la benim hic diyalogum yok. Baska birine de yok ki
Merte dün akşam yazdım bakmadı para bitince alacak için kesin yazacak zaten puhahahAlacak malacak çöktün paramıza 🤣🤣
O zamanlar benden başkası ban yiyince max win almış kadar mutlu oluyorduk suvatım puhahahaPuahhhahaha aynen hatirliyom garibim ya ssnde rakip elemistin
😁😁😁Çöktürmeyin 😅
Ben eledim onu artık parası bitince dayanır nasılsa kapımıza alır cevabını o zamanMerte dün akşam yazdım bakmadı para bitince alacak için kesin yazacak zaten puhahah
La bana yapılır ben kime ne yaparım saul. Birine mac verme komisyon alma muhabbeti olmustu onun hatirliyorum. Eleman buna vermemisti dhdhdhdNikleri karıştırdım galıba biri iyi yamuk yapmıştı
Kardeşim ben machinenin kazanmasını 4 aydır kolluyorum zaten 😅 ben girdim alacak tahsil etmeye çalıştım o bana vereceğini verdi arada seni eledi fmkdkfkdkdmmdmdmdmme ben ödül almadım
Sen olmasan bana verecekti ben sebeplere bakmam sonuca bakarım suçlusun 🤣🤣🤣Kardeşim ben machinenin kazanmasını 4 aydır kolluyorum zaten 😅 ben girdim alacak tahsil etmeye çalıştım o bana vereceğini verdi arada seni eledi fmkdkfkdkdmmdmdmdmme ben ödül almadım
Evet işte o olayLa bana yapılır ben kime ne yaparım saul. Birine mac verme komisyon alma muhabbeti olmustu onun hatirliyorum. Eleman buna vermemisti dhdhdhd
İyi ki almısım valla dedeye atıp yedim catır cuturSen olmasan bana verecekti ben sebeplere bakmam sonuca bakarım suçlusun 🤣🤣🤣