- 48,743
- 53,285
- 113
Şaka demiNBA oyuncu bahşı almiş daha fazla ödül olsun diye
Şaka demiNBA oyuncu bahşı almiş daha fazla ödül olsun diye
Yok be kanka arada bi jest bonusu ekliyor oda büyüı sıçıncaDona bişey kaçınca kayıp bonusu var mı kanka
Saygılar abimiyi forumlar abuzer
Şaka şaka gül diyenŞaka demi
Korku isko korku çok kötü biseyTamam dost goy goy makara biliyon
Pek gülmedim dost farkındaysan gelen giden yok halaŞaka şaka gül diyen
Sabır çek dostumPek gülmedim dost farkındaysan gelen giden yok hala
Bak ferdi ağlıyor o napsın dostPek gülmedim dost farkındaysan gelen giden yok hala
Diktir lan ne korkucaz sevdiğimiz için zor durumda kalmasın ben gidersem konudanda 3.4 kişi gönderip kitletirim konuyu 🤣Korku isko korku çok kötü bisey
@Fterim1905 hocam olsaydı şimdi konuyu ateşe vermişti hatta bi tık üstü forumda kan çıkmıştı bi tık daha üstü duvarları yumrukluyordu saygı ve özlem ile anıyoruzPek gülmedim dost farkındaysan gelen giden yok hala
Biz kendi paramızı kurtaralım sonra onunkinede el atarizBak ferdi ağlıyor o napsın dost
Şifreli mesajKız biraz önce tamam kral yazdı bu kötü bişey mi
Yalvarırım fatih terim deme@Fterim1905 hocam olsaydı şimdi konuyu ateşe vermişti hatta bi tık üstü forumda kan çıkmıştı bi tık daha üstü duvarları yumrukluyordu saygı ve özlem ile anıyoruz
2.5 senedir burdayım bikere dolu sıkmadın hep boşaDiktir lan ne korkucaz sevdiğimiz için zor durumda kalmasın ben gidersem konudanda 3.4 kişi gönderip kitletirim konuyu 🤣
En iyisi gelen paraya seher yıldızı don almakBiz kendi paramızı kurtaralım sonra onunkinede el atariz