- 48,743
- 53,285
- 113
2 gün dediyse çarpı 10 yap kör unut o parayı senBu eleman hala 250 mi atmadı kısa süre dedi yine 2 gun geçti benmi salağım milletmi akıllı bilemedim iskocum
2 gün dediyse çarpı 10 yap kör unut o parayı senBu eleman hala 250 mi atmadı kısa süre dedi yine 2 gun geçti benmi salağım milletmi akıllı bilemedim iskocum
Kardeşim Bayadır sesin cıkmıyor hayrolsun insallah parayı mı vurdunOff cigerler yanar ferdi bunun üstüne ağzında sigara ile kendini kelleden asar
Mrb dost konuda biz varız bilirsin benim olduğum konular seviyelidirSeviyeli yorumlar yapalım Beyler
LÜTFEN.
Shellac abi merabaSeviyeli yorumlar yapalım Beyler
LÜTFEN.
9. Seviye amaMrb dost konuda biz varız bilirsin benim olduğum konular seviyelidir
Allah büyükEvde hüngür hüngür ağlıyorum
Yaw tamam sende atmıyor adam daha ne uğraşıyon🤣Evde hüngür hüngür ağlıyorum
Birazda yan odada agla mahoEvde hüngür hüngür ağlıyorum
Aynen la haberin yokmu askerdesin tabi görmedin 500k vurduk don aldık dolce gabbanadan para bitti 500k verdik tek dona özel yapım artık dondan aşa bişey kaçmıyoKardeşim Bayadır sesin cıkmıyor hayrolsun insallah parayı mı vurdun
Ferdi ne zaman mezardan dirilirsinEvde hüngür hüngür ağlıyorum
Kafani duvarlara vur olmaz öyle mahoEvde hüngür hüngür ağlıyorum
Asabii kimse yasaklanmasın konudan veya ForumdanMrb dost konuda biz varız bilirsin benim olduğum konular seviyelidir
iyi forumlar abuzerShellac abi meraba
Dona bişey kaçınca kayıp bonusu var mı kankaAynen la haberin yokmu askerdesin tabi görmedin 500k vurduk don aldık dolce gabbanadan para bitti 500k verdik tek dona özel yapım artık dondan aşa bişey kaçmıyo
NBA oyuncu bahşı almiş daha fazla ödül olsun diye@butragueno parayı sana göndermişler dost dogrumu
Tamam dost goy goy makara biliyonAsabii kimse yasaklanmasın konudan veya Forumdan
Kalp kırılmadan yorumlar yapılsın Lütfen
iyi forumlar dilerim