- 22,435
- 23,079
- 113
ÜzdünTdk misin kardeşim sanane
ÜzdünTdk misin kardeşim sanane
Gerginim
Bu arada Joe gerçek bi holdingNekadar geç gelirse miktar okadar yükselir joecim kimse novasky ödülüne cokemez
Wbujoe nova wbu valenci allan bu kisilere 250 atilacak beyelr dmden iban atin wbu ngu herhalde
Hayri zaten miktarlari kesmesinden belliydi hayri o kuponlara 500 den fazla basmamıştırLa kac kisinin parasi bu benim payim galiba bana gelen bisey yok puahhab
Joe at benim para 500 gameofbet atsın tek maça vurup 1 k 1. K kirisiriz okeymi @JoeQuanqajoe nova wbu valenci allan bu kisilere 250 atilacak beyelr dmden iban atin wbu ngu herhalde
Okey dost zaten bende suvatıma şey dedim bu 250 yi nasıl yatırcaz 😀Joe at benim para 500 gameofbet atsın tek maça vurup 1 k 1. K kirisiriz okeymi @JoeQuanqa
Inş abu demiyordurjoe nova wbu valenci allan bu kisilere 250 atilacak beyelr dmden iban atin wbu ngu herhalde
Dur 2 kisiyide ortak edelim 1 k atalım varmı ortakOkey dost zaten bende suvatıma şey dedim bu 250 yi nasıl yatırcaz 😀
Attim ona erken yazsaniza yav fast ucreti girdiJoe at benim para 500 gameofbet atsın tek maça vurup 1 k 1. K kirisiriz okeymi @JoeQuanqa
Dogrula tmm sensin savas demesini beklerdimInş abu demiyordur
600 tam at la promosyon alicazAttim ona erken yazsaniza yav fast ucreti girdi
Evet varmı kaybetmek isteyen gelsinDur 2 kisiyide ortak edelim 1 k atalım varmı ortak
Ne promosu var600 tam at la promosyon alicaz
500 10 betten bı promosyonNe promosu var
@nguInş abu demiyordur
Lütfen yalan söylüyorum deDogrula tmm sensin savas demesini beklerdim
He gördüm spor geçerlimi sonrasında onda500 10 betten bı promosyon