kanka söylediğimin arkasındayım birini bul bana senin dışında ben bu adama jest yaptım ama dönüşü olmadı diyen, dişimi kırarım. Ki sanada hemen istiyosan roll açtıralım dedik sen kendin geri çevirdinTek değil sen dişini kırcan mı ğıahaha
kanka söylediğimin arkasındayım birini bul bana senin dışında ben bu adama jest yaptım ama dönüşü olmadı diyen, dişimi kırarım. Ki sanada hemen istiyosan roll açtıralım dedik sen kendin geri çevirdinTek değil sen dişini kırcan mı ğıahaha
Allah razı olsun ön ödeme yaptı da toparlandık tamamını atsa demek ki şimdiye 100k olmuştukSalihe uyku yok kredi iptal borçtan devam pyhahahah
Kayığ bonusu bu amk benim attığım değilAllah razı olsun ön ödeme yaptı da toparlandık tamamını atsa demek ki şimdiye 100k olmuştuk
Sen yine 100 k olursunda mevzu derin bence 🤣🤣Allah razı olsun ön ödeme yaptı da toparlandık tamamını atsa demek ki şimdiye 100k olmuştuk
Attığınla 12 yaptım sonra batırdım kayıp bonusu işte teorik olarak oKayığ bonusu bu amk benim attığım değil
Ben roll açmıyorumkanka söylediğimin arkasındayım birini bul bana senin dışında ben bu adama jest yaptım ama dönüşü olmadı diyen, dişimi kırarım. Ki sanada hemen istiyosan roll açtıralım dedik sen kendin geri çevirdin
buradada öyle insanlar var mıGirmeye çalışmayın kardeşim betboxa 2 adımlı var
He amk senin attığını ayrı ezecek puahahhaKayığ bonusu bu amk benim attığım değil
10 k çıkar mıSen ne diyon ya 6 kupon üst üste won bu gece 100k yı geçerim ben
Sana gelen şifreyi versene biGirmeye çalışmayın kardeşim betboxa 2 adımlı var
316269Sana gelen şifreyi versene bi
Bu mantıkla dünya güneşten 109 kat küçük oluyo, bende savdım sıramıArkadaşlar kaç 10 kısıyız boş muhabbet edecegımıze bırbırınze bşey ler katalım mesela güneş dünyadan 109 kat daha büyük bu onemlı bılgıyı verdım sıze bırseyler kattım bu gece
Halamın çükü olsa amcam olurdu bir önemli bilgşde benden metin kardeşimArkadaşlar kaç 10 kısıyız boş muhabbet edecegımıze bırbırınze bşey ler katalım mesela güneş dünyadan 109 kat daha büyük bu onemlı bılgıyı verdım sıze bırseyler kattım bu gece
Her geçen gün dünya güneşe yaklaşıyorArkadaşlar kaç 10 kısıyız boş muhabbet edecegımıze bırbırınze bşey ler katalım mesela güneş dünyadan 109 kat daha büyük bu onemlı bılgıyı verdım sıze bırseyler kattım bu gece
Bak buda iyiydiHer geçen gün dünya güneşe yaklaşıyor
Şey değil mi bu ya the magicianSen ne diyon ya 6 kupon üst üste won bu gece 100k yı geçerim ben
O zaman 31 çekerken 31 den fazla sürüyor ismi neden 31Bu mantıkla dünya güneşten 109 kat küçük oluyo, bende savdım sıramı