- 22,394
- 11,656
- 113
Olsun bir güzelliğin dost rollümüz nerde 🤣ben rahatım zaten, an itibariyle forumun tek ban yemeyen üyesi olabilirim, kimseye yanlışımız yok çok şükür, yanlışımız olmaz güzelliğimiz olur![]()
Olsun bir güzelliğin dost rollümüz nerde 🤣ben rahatım zaten, an itibariyle forumun tek ban yemeyen üyesi olabilirim, kimseye yanlışımız yok çok şükür, yanlışımız olmaz güzelliğimiz olur![]()
Ben dağıtım yapmadım bu arada rollün sonuna uyandım zaten sadece ödül alacak kişilerin içinde düşman var mı diye baktım geçtimKeşke beni de es geçmeseydiniz ikiniz![]()
Bende forumun en çok banlanan üyeleri için de top 3 deyim dostben rahatım zaten, an itibariyle forumun tek ban yemeyen üyesi olabilirim, kimseye yanlışımız yok çok şükür, yanlışımız olmaz güzelliğimiz olur![]()
Salih dediği vutıcu999 amakKeşke beni de es geçmeseydiniz ikiniz![]()
Kanka sen niye üstüne alıyon sürekliBen dağıtım yapmadım bu arada rollün sonuna uyandım zaten sadece ödül alacak kişilerin içinde düşman var mı diye baktım geçtim
Bende hiç yemedim kanka niye her konıda kendini tekim diyon 🤣ben rahatım zaten, an itibariyle forumun tek ban yemeyen üyesi olabilirim, kimseye yanlışımız yok çok şükür, yanlışımız olmaz güzelliğimiz olur![]()
Olum adamla sohbet ediyorum ikiniz diyosun ve konuda para bi tek bendeydi akKanka sen niye üstüne alıyon sürekli![]()
bi gün sana da kısmet olur dost, çok kişiye açtırdık kısa zamanda sana da denk gelir illaki 🤣Olsun bir güzelliğin dost rollümüz nerde 🤣
Senin hayrın kendine değil mert dün akşam yazdı dedi ben en iyisi Salihi bekleyeyim pyhahahSalih dediği vutıcu999 amak
İnanır mısın uzaktan yakından seninle alakası yokOlum adamla sohbet ediyorum ikiniz diyosun ve konuda para bi tek bendeydi ak
çukra artık ozman
olabilirim dedim kesinlik yok 🤣Bende hiç yemedim kanka niye her konıda kendini tekim diyon 🤣
Zonguldakta değil misin sana silah göndereyim vur şunu bi yoksa ben kalkıp gelecem ankaradanSenin hayrın kendine değil mert dün akşam yazdı dedi ben en iyisi Salihi bekleyeyim pyhahah
O yakındır kafasına sıkar zaten 🤣🤣Zonguldakta değil misin sana silah göndereyim vur şunu bi yoksa ben kalkıp gelecem ankaradan
Bazıları yokken para istiyor olmayınca karı gibi trip atıyorBu da gelsin yazcam sana dün doğum günü bonusundan para attın aw ötesi var mı![]()
Burda hiçbir konuda tek olamazsın aw 100.000 kişi var aynı isim soyisim bile vardır belkiolabilirim dedim kesinlik yok 🤣
herkesin var kendince bir şekli façası, seninde şeklin o olsun 🤣Bende forumun en çok banlanan üyeleri için de top 3 deyim dost
Önce sözünü tutZonguldakta değil misin sana silah göndereyim vur şunu bi yoksa ben kalkıp gelecem ankaradan
Konuşturma beni burda yok söz mözÖnce sözünü tut