- 22,435
- 23,079
- 113
Var söz nasıl yokKonuşturma beni burda yok söz möz
Var söz nasıl yokKonuşturma beni burda yok söz möz
Para bize vuruyor bu ataMrlbra parayı vurunca direk sapsap ulaşıyor mükemmel çar işte feraset işte asalet
Köpek kredi çıkıyordu da ne beni uğraştırıyon kaç gündürPara bize vuruyor bu ata
Kırayı odıcem 250 eksık ıntıhar edıcemBazıları yokken para istiyor olmayınca karı gibi trip atıyor
Olsa atardımKırayı odıcem 250 eksık ıntıhar edıcem
PuahahahaKöpek kredi çıkıyordu da ne beni uğraştırıyon kaç gündür
250₺ mi düzKırayı odıcem 250 eksık ıntıhar edıcem
Tamam odedım tşklerOlsa atardım
İlaç alcam de yoksa yemiyorlarKırayı odıcem 250 eksık ıntıhar edıcem
Tl250₺ mi düz
Ödemişsin teskekurker
bilmem arasak buluruz birşeyler, tek 3 harfli nicki olan ben olabilirim belki mesela 🤣 ama yarın tek olacağımın garantisi yok yine 😅Burda hiçbir konuda tek olamazsın aw 100.000 kişi var aynı isim soyisim bile vardır belki
Ev çadır baba hapıste anne hastaİlaç alcam de yoksa yemiyorlar
Tek değil sen dişini kırcan mı ğıahahabilmem arasak buluruz birşeyler, tek 3 harfli nicki olan ben olabilirim belki mesela 🤣 ama yarın tek olacağımın garantisi yok yine 😅
Sen ne diyon ya 6 kupon üst üste won bu gece 100k yı geçerim benAmk mertin kupon gelirse gece 3 suları 100 k hayırlı olsunb
Allah yardımcın olsunEv çadır baba hapıste anne hasta
Salihe uyku yok kredi iptal borçtan devam pyhahahahSen ne diyon ya 6 kupon üst üste won bu gece 100k yı geçerim ben
Mal kaliteli kımden aldınSen ne diyon ya 6 kupon üst üste won bu gece 100k yı geçerim ben