Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
galatasarayın o dönem ki kadrosundan en az 7 8 oyuncu türkiye milli takımının kadrosundaydı, en az diyorum bakın milli takımın ilk 11 ini çıkarıyorduk 🤣
Tabi Feto mudale ettiği için olabilirmi dost Feto sizi çok karaladi kahrolsun Feto yaşasın Reis puahahah

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
11,179
10,614
113
Hoca göztepeye de bi kırmızı anca öyle

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Tabi Feto mudale ettiği için olabilirmi dost Feto sizi çok karaladi kahrolsun Feto yaşasın Reis puahahah
valla feto meto işin siyasal boyutu beni ilgilendirmiyor da, o dönem oynanan topu hatırlıyorum harbiden oynuyordu yani adamlar, siyasi görüşleri beni ilgilendirmez

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
valla feto meto işin siyasal boyutu beni ilgilendirmiyor da, o dönem oynanan topu hatırlıyorum harbiden oynuyordu yani adamlar, siyasi görüşleri beni ilgilendirmez
Adamların rahat oynaması desteklerden dolayı dost :) ama işin makarasi seviyeli tartışmayı severim işin makarasındayiz

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Adamların rahat oynaması desteklerden dolayı dost :) ama işin makarasi seviyeli tartışmayı severim işin makarasındayiz
tabi ki de canım, biz burda sabaha kadar konuşsak ne olur konuşmasak ne olur, gün sonunda adamlar kazanıyor parayı kalp kırmaya gerek yok

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
11 ay yatarım var benim aqq çocuğuna at yalanı seveyim inananı dediğim için
Ben acikta bulunduğum zaman bı adam geldi dayı sen neden geldin muhabbeti açıldı o baştaki .... Lavuga biraya bukadar zam olur mu aw dedim X de ondan geldim dedi 26 k para cezası verdiler adam ödedi gulduk aw dedik 26 k kaç kasa bira geliyor 🤣🤣

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113
Ben acikta bulunduğum zaman bı adam geldi dayı sen neden geldin muhabbeti açıldı o baştaki .... Lavuga biraya bukadar zam olur mu aw dedim X de ondan geldim dedi 26 k para cezası verdiler adam ödedi gulduk aw dedik 26 k kaç kasa bira geliyor 🤣🤣
Hakim piçi söz bile vermedi or çocuğu sen cb ye yalancı mı diyorsun dedi hakaretten 11 ay verdi 5 yıl ertelemeli 🤣🤣🤣

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Championship Manager 2004 oynuyordum, okan burukla emre belozoglu inter deydi oyunda bile satın alamıyorduk aw 🤣

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
yaww zaten fenerin en büyük hatası aziz yıldırım gibi bir başkanı gönderdiler aw, adamın ahı var adam gittiğinden beri yüzleri gülmedi daha, herif ortegaları hoijdonları roberto carlosları neleri neleri getirdi yaranamadı aw 😅