- 21,379
- 7,330
- 113
ister kalddırsın ister kaldırmasın ülkenin en iyi forvetidirKupa alsan nolur aw oyuncuları görsellerden kaldırdıktan sonra 😅🤣
ister kalddırsın ister kaldırmasın ülkenin en iyi forvetidirKupa alsan nolur aw oyuncuları görsellerden kaldırdıktan sonra 😅🤣
Uygun zamanı beklerim lafımı eder çekilirim 🤣🤣🤣Ya bunu soylemeseydin yaaa şimdi küser giderler puahah
Hüngür hüngür ağlamak istiyorumOfff offf
Tartışılır en iyi forvet olma konusunda Tanju var Feyyaz var Barış Alper Yılmaz var 🤣🤣🤣ister kalddırsın ister kaldırmasın ülkenin en iyi forvetidir
Bende dağıtım gelir miHüngür hüngür ağlamak istiyorum
Kazansak keşkeBende dağıtım gelir mi
He hocaları Okan parasız kaldıgi ve GS gonderildigi zaman bjk geldi ve ilk lafı şu oldu ben bjk herzaman severim dedi 🤣Uygun zamanı beklerim lafımı eder çekilirim 🤣🤣🤣
BJK'nin güncel durumunu sordum sadece sen sezon başındski 5-0ı söyledin dostBen seviyeli tartışmaya herzaman açığım dost lakin böyle 23 yaşındaki Yunus Akgün gibi konusucaksan hiç cevap vermem kırmak istemem seni yoksa GS ike alakalı bende malzeme çok![]()
OffffffBJK'nin güncel durumunu sordum sadece sen sezon başındski 5-0ı söyledin dost
İster kaldırsın ister kaldirmasin olurmu laaa ovundugun UEFA Super kupa bu kaldirdigin adamların sayesinde aldınız ozaman kupayida kaldırın ozaman dostister kalddırsın ister kaldırmasın ülkenin en iyi forvetidir
Biz onu hiç sevmedim aq koduğum fetöcüsüHe hocaları Okan parasız kaldıgi ve GS gonderildigi zaman bjk geldi ve ilk lafı şu oldu ben bjk herzaman severim dedi 🤣
o ülkenin lideri ile alakalı neyse siyaset yapmayalım :ddd mk tayyibi kırmızı nasıl yer ya ajdjdjdjsjsjsjdjİster kaldırsın ister kaldirmasin olurmu laaa ovundugun UEFA Super kupa bu kaldirdigin adamların sayesinde aldınız ozaman kupayida kaldırın ozaman dost
Yok fotoshop@Mrlbra reis senin iş ciddi mi galiba yeni gelsim gordum
10 kişi kalmış birde bunlar aq nasıl bir sıkınty a
Önemli değil dost güncel durum falan bizim için namağlup şampiyon olucagiz dediniz sen demedin belki ama dediler bizde daha bjk ile oynamadiniz dedik güldülerBJK'nin güncel durumunu sordum sadece sen sezon başındski 5-0ı söyledin dost
Milli futbolcu aynı zamanda asl olan GALATASARAY dırİster kaldırsın ister kaldirmasin olurmu laaa ovundugun UEFA Super kupa bu kaldirdigin adamların sayesinde aldınız ozaman kupayida kaldırın ozaman dost
Ülkenin liderini.........o ülkenin lideri ile alakalı neyse siyaset yapmayalım :ddd mk tayyibi kırmızı nasıl yer ya ajdjdjdjsjsjsjdj
Elinize sağlık bizi naamağlup şampiyonluktan ettiniz harbiÖnemli değil dost güncel durum falan bizim için namağlup şampiyon olucagiz dediniz sen demedin belki ama dediler bizde daha bjk ile oynamadiniz dedik güldüler![]()