- 3,623
- 3,334
- 113
belki yokkkk moqqq çeken olur diye alçak gönüllü davrandım 😅Ne 7si la 9 yada 10 olması lazım
belki yokkkk moqqq çeken olur diye alçak gönüllü davrandım 😅Ne 7si la 9 yada 10 olması lazım
Tabi Feto mudale ettiği için olabilirmi dost Feto sizi çok karaladi kahrolsun Feto yaşasın Reis puahahahgalatasarayın o dönem ki kadrosundan en az 7 8 oyuncu türkiye milli takımının kadrosundaydı, en az diyorum bakın milli takımın ilk 11 ini çıkarıyorduk 🤣
Tabii sen dış güçlerdesin sana sıkıntı yok konuş babam 😅Sahte darbe yaptılar diyo kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez hesabı ayarı çektiler diyo
Ben alışkınım dost cezaevine problem yok şehir ve cezaevi değişikliği oldumu bı 3 sene yersinYeterli bu kadar agam silivri soğuk 😅
valla feto meto işin siyasal boyutu beni ilgilendirmiyor da, o dönem oynanan topu hatırlıyorum harbiden oynuyordu yani adamlar, siyasi görüşleri beni ilgilendirmezTabi Feto mudale ettiği için olabilirmi dost Feto sizi çok karaladi kahrolsun Feto yaşasın Reis puahahah
11 ay yatarım var benim aqq çocuğuna at yalanı seveyim inananı dediğim içinTabii sen dış güçlerdesin sana sıkıntı yok konuş babam 😅
Adamların rahat oynaması desteklerden dolayı dostvalla feto meto işin siyasal boyutu beni ilgilendirmiyor da, o dönem oynanan topu hatırlıyorum harbiden oynuyordu yani adamlar, siyasi görüşleri beni ilgilendirmez
tabi ki de canım, biz burda sabaha kadar konuşsak ne olur konuşmasak ne olur, gün sonunda adamlar kazanıyor parayı kalp kırmaya gerek yokAdamların rahat oynaması desteklerden dolayı dostama işin makarasi seviyeli tartışmayı severim işin makarasındayiz
Ben acikta bulunduğum zaman bı adam geldi dayı sen neden geldin muhabbeti açıldı o baştaki .... Lavuga biraya bukadar zam olur mu aw dedim X de ondan geldim dedi 26 k para cezası verdiler adam ödedi gulduk aw dedik 26 k kaç kasa bira geliyor 🤣🤣11 ay yatarım var benim aqq çocuğuna at yalanı seveyim inananı dediğim için
Rustu alpay haric gerisi gs idi milli takiminNe 7si la 9 yada 10 olması lazım
Hakim piçi söz bile vermedi or çocuğu sen cb ye yalancı mı diyorsun dedi hakaretten 11 ay verdi 5 yıl ertelemeli 🤣🤣🤣Ben acikta bulunduğum zaman bı adam geldi dayı sen neden geldin muhabbeti açıldı o baştaki .... Lavuga biraya bukadar zam olur mu aw dedim X de ondan geldim dedi 26 k para cezası verdiler adam ödedi gulduk aw dedik 26 k kaç kasa bira geliyor 🤣🤣
Malbro arada kaynamicaksa goz goz paket yaparBen maça kaçar
Cm 03.04 efsoydu yaaChampionship Manager 2004 oynuyordum, okan burukla emre belozoglu inter deydi oyunda bile satın alamıyorduk aw 🤣
Brezilyali iki lavuk vardi isimleri gelmedi aklimaChampionship Manager 2004 oynuyordum, okan burukla emre belozoglu inter deydi oyunda bile satın alamıyorduk aw 🤣