2 gündür deliricemSapsap bir saatte 300 k kaldırır 5 dk da 400 k bayılır. Ama belli ki kayıplarda 🤣
2 gündür deliricemSapsap bir saatte 300 k kaldırır 5 dk da 400 k bayılır. Ama belli ki kayıplarda 🤣
Hayata karşı hep böyle olumlu ol kanka olur mu pozitif kardeşim benim puhahahaBol sans kanka paran var mi onu 2 ye katlayalim sonra teklif et puhahha
Güzel mekan lâ @vurucu999Kubban bagcılar
Yaklaşık 6 saattir kupon takip edıyorum kazanç sıfırGibide ilkan mi soyluyodu bunu la tanidik geldi puahha
Olm askta kazancaz galiba diyom sana xkmsmsk param olsa şuan kasa ... Hedef sonsuz rolling yapiyordumBol sans kanka paran var mi onu 2 ye katlayalim sonra teklif et puhahha
Seni maxwin paklar Salih kesin vurmuş ortada yok ak 🤣2 gündür deliricem
800. Sayfanın şerefıne bir kişiye kasa 800 hedef 8000 gelir miBol sans kanka paran var mi onu 2 ye katlayalim sonra teklif et puhahha
Hee ilk hesabi kadinlar öder zaten kanka puahhahhaOlm askta kazancaz galiba diyom sana xkmsmsk param olsa şuan kasa ... Hedef sonsuz rolling yapiyordum
Dayı yılların semt cocuguyuz biliyorum orayı 😂 dur bakalom cevap gelsin gorucezGüzel mekan lâ @vurucu999
Kazan be kardeşim aşkta kazan artıkOlm askta kazancaz galiba diyom sana xkmsmsk param olsa şuan kasa ... Hedef sonsuz rolling yapiyordum
NerdeSeni maxwin paklar Salih kesin vurmuş ortada yok ak 🤣
Hadi gelsin diyecemde 1 nisanda gecmis şaka yapamadjk800. Sayfanın şerefıne bir kişiye kasa 800 hedef 8000 gelir mi
Valla bilmiyorum fırıncı vurmuş diyorlar @Mrlbra
La adam dertli durun bir salın adami puhahSeni maxwin paklar Salih kesin vurmuş ortada yok ak 🤣
Ne oldu la haberim yokLa adam dertli durun bir salın adami puhah
Onemli degil ya aşk meşk işleri puahhaNe oldu la haberim yok
Ağır hayatlar onlarin işi dostum. Emekçi insanlarYaklaşık 6 saattir kupon takip edıyorum kazanç sıfır
Vallahi bu hakan170 ahmetc10 gibi dostların işi zormuş bi kez daha anladık
Ya onun aşk işleri başka seviye ak pyhahaOnemli degil ya aşk meşk işleri puahha
Yengeyle takışmışlar biraz ciddi keyfi yok bugün asarım keserim modundaNe oldu la haberim yok
Hakandan bahsediyoruz galiba kankaAğır hayatlar onlarin işi dostum. Emekçi insanlar