- 7,201
- 9,495
- 113
Sevinmiştim aw senin Suat xksmskkx1 nisan kanka puahha
Sevinmiştim aw senin Suat xksmskkx1 nisan kanka puahha
Puahaha nerde bizde o şans beSevinmiştim aw senin Suat xksmskkx
Ödülüm geldı tsklerSonunda vurduk dost 300k borc bitti 100k da sabah dagittik kacirdin biraz az once kumar ve forumu biraktim
Tmm borc ver puhahaO
O kadar tatlı sözlerden sonra mecbur borç harç edip adama rol actiracan hemşo çaresi yok @butragueno
Yağşi günde yar yağsidir yaman günde yetiş gardaşTmm borc ver puhaha
Ferdi Kadıoğlu adam mıdırYağşi günde yar yağsidir yaman günde yetiş gardaş
Gibide ilkan mi soyluyodu bunu la tanidik geldi puahhaYağşi günde yar yağsidir yaman günde yetiş gardaş
Puhahajjaja evetGibide ilkan mi soyluyodu bunu la tanidik geldi puahha
Dostlarını taniEvet bayram bitti gameof da alamadık kimseye zırnık yok artık
Alamadık vallaEvet bayram bitti gameof da alamadık kimseye zırnık yok artık
Değildir. Hiçbir zamanda olmadıFerdi Kadıoğlu adam mıdır
Kanka mekan onereyım sana 😀@Mrlbra kız cevap attı konusuyoruz dost bu arada 😂 biraz sonra buluşma teklif edicem bol şans dileyin
Kanka bu hafta 100K dan fazla kaybettin, gameof 100K çeksen elbet gene bitecekti, arkadaşlarınla aranı açma durduk yereEvet bayram bitti gameof da alamadık kimseye zırnık yok artık
Yolla gelsin kankamKanka mekan onereyım sana 😀
Mesaj farklı kanka anlayan anlarKanka bu hafta 100K dan fazla kaybettin, gameof 100K çeksen elbet gene bitecekti, arkadaşlarınla aranı açma durduk yere
Kubban bagcılarYolla gelsin kankam
Sapsap bir saatte 300 k kaldırır 5 dk da 400 k bayılır. Ama belli ki kayıplarda 🤣Mesaj farklı kanka anlayan anlar![]()
Bol sans kanka paran var mi onu 2 ye katlayalim sonra teklif et puhahha@Mrlbra kız cevap attı konusuyoruz dost bu arada 😂 biraz sonra buluşma teklif edicem bol şans dileyin