- 16,224
- 17,339
- 113
Eşin olsaydı aynı şeyi demezdi farklı durumUzun süreli bir ilişkim kız arkadaşım bağımlı olduğumu biliyor dediği tek şey kazanda tatile gidek 😃😂
Eşin olsaydı aynı şeyi demezdi farklı durumUzun süreli bir ilişkim kız arkadaşım bağımlı olduğumu biliyor dediği tek şey kazanda tatile gidek 😃😂
Aynı şekil be kardeşim ne olsun işte sürünmeye devam ediyoruzAleykümselam sürünüyoruz sen dost
Ne yapım şimdi hemen evleneyim miEşin olsaydı aynı şeyi demezdi farklı durum
.Dusmanın varsa eroıne degıl slota alıstır
O işin esprisi kriz geldimi banka hesabını geri alır yine tutmaz bu yontemKarısını döven erkek zaten kumarı bırakmasına gerek yok. Lanetlenmistir o
Sakın kumarı bırakmadan o hatayı yapmaNe yapım şimdi hemen evleneyim mi
Sonunda vurduk dost 300k borc bitti 100k da sabah dagittik kacirdin biraz az once kumar ve forumu biraktimNabiyonuz dostlar selamlar
Valla eşine bağımlı olduğunu söyleyebiliyorsa eşi bı zahmet vermesin hesabı. O kadar zeka herkeste varO işin esprisi kriz geldimi banka hesabını geri alır yine tutmaz bu yontem
E evlilik şart diyon kumarı bırakmak içinSakın kumarı bırakmadan o hatayı yapma
Paralel evrende düşlerimSonunda vurduk dost 300k borc bitti 100k da sabah dagittik kacirdin biraz az once kumar ve forumu biraktim
Sen ciddi misin çok sevindim vallahi kardeşim. Senin gibi gönlü güzel adam kazansın yeter kiSonunda vurduk dost 300k borc bitti 100k da sabah dagittik kacirdin biraz az once kumar ve forumu biraktim
Adam geldi adammParalel evrende düşlerim
1 nisan kanka puahhaSen ciddi misin çok sevindim vallahi kardeşim. Senin gibi gönlü güzel adam kazansın yeter ki
Tam tersi kumarı bırakmadan evlenme diyorum. Benim dediğim bırakmadan evlenmek gibi bir hata yapanlar için bir yöntemE evlilik şart diyon kumarı bırakmak için
1 nisana 4 dk kalmisti yeni kurban bulduk işteParalel evrende düşlerim
Üstad ben tam 1 sene oynamadım arkadasımın biri yanımda yüklü bi miktar para kazandı tekrardan başladım bu hastalık bunu kabullenmemiz lazım aynı bi uyuşturucu bağımlısı veya alkol bağımlısı gibi bizde bu kumara bağımlı olmuşuz 28 yasındayım 14 yasında iddayla başladık 18de illegal sitelerle tanıştık o zamandan beri hiç bişey iyiye gitmiyorİstersen her türlü bırakırsın kayfine bagli
O1 nisan kanka puahha
O kadar tatlı sözlerden sonra mecbur borç harç edip adama rol actiracan hemşo çaresi yok @butraguenoSen ciddi misin çok sevindim vallahi kardeşim. Senin gibi gönlü güzel adam kazansın yeter ki