- 36,351
- 27,368
- 113
Kanat fıyat nedır
Kanat fıyat nedır
EvetMeşaleleri yakalım mı
Ya Abartma awKanat fıyat nedır
En son ne zaman er yedin hocam ansnsnsYuh be fiyata bak bu kadar pahalandı mi be. Bir kilo tavuk bonfile ne kadar mesela
Tam olarak aynı modu yakalamış vaziyetteyim, ama ben umudu kaybetmedikçe sürekli bi darbe yer oldum yazı görene kadar ölecez ak
Hoca Polonya’da zenci gibi takılıyoEn son ne zaman er yedin hocam ansnsns
O ne ki dostEn son ne zaman er yedin hocam ansnsns
PuahhahsO ne ki dost
Adaş senin semt neresiydiEn son ne zaman er yedin hocam ansnsns
Cimri market ne la metin market mi açmış
Semt bizim ev kira kanka Zonguldak kayseri ankaraAdaş senin semt neresiydi
La sorma eskiden dili bilmiodum iş bulabiliyordum dili biraz geliştirdim iş bulamiom. Ne yapacağımı bilmiyorum zaten kızla da aramız bozuk burada durmak çok keyif vermio uzun zamandırHoca Polonya’da zenci gibi takılıyo
Onlar hergün son kullanma tarihinı 1 gün ılerı değiştiriyolar satılmayarınA101 in fiyatına bakmayın, o martı galiba
@tekalali6767 dost da zonguldagin adamıdır var mı tanışıklık 😂Semt bizim ev kira kanka Zonguldak kayseri ankara
Sen ne iş yapıyon ordaLa sorma eskiden dili bilmiodum iş bulabiliyordum dili biraz geliştirdim iş bulamiom. Ne yapacağımı bilmiyorum zaten kızla da aramız bozuk burada durmak çok keyif vermio uzun zamandır
boşver hocam kızlar kötü şans getirir, kuponların ters gider 😅La sorma eskiden dili bilmiodum iş bulabiliyordum dili biraz geliştirdim iş bulamiom. Ne yapacağımı bilmiyorum zaten kızla da aramız bozuk burada durmak çok keyif vermio uzun zamandır
Var oturduk bile olmaz mı@tekalali6767 dost da zonguldagin adamıdır var mı tanışıklık 😂