- 31,275
- 28,859
- 113
Memleket nere Harlem mi Rotterdam mıKurva 🤣🤣🤣
Memleket nere Harlem mi Rotterdam mıKurva 🤣🤣🤣
Şu gözü kırpma 🤣Vefa bir semt adı bazıları için
Ben burayı pek bilmem ama kabk gibi ortaya coktı bugün neyse gün ola harman ola bunlar komaz sana reis 😉
Polonyalı terim bilir 🤣🤣🤣 kibarcası halkla ilişkiler uzmanı kadın 🤣🤣Kurva ne la
Kanka sen çok garipsin yaVefa bir semt adı bazıları için
Ben burayı pek bilmem ama kabk gibi ortaya coktı bugün neyse gün ola harman ola bunlar komaz sana reis 😉
Bursa 🤣🤣🤣Memleket nere Harlem mi Rotterdam mı
Öznur88 İ diyorsan sarhoştu oda iyi bir insandır onun hayat hikayesi çok başkaYaaa yokk abi makara icin muhabbete birsey demiyorum zaten ayni makaralari bizde yaptik, ama son zamanlarda garip garip sacma sacma millet birbirine giriyor, biri baskasinin kuponu uzerinden iddaa ya giriyor, banlanan baska bi adam geliyor burda sövünüyor, surda 5 dk kafa dagittigimiz guzel bir ortam vardi, ondan bile soguttular insani yani. Mrlbra icin demiyorum adamin bi kabahati yok insanlar garip, valla ben konu sahibi olsam boyle salak sacma muhabbetler doncekse kapatin konuyu kardesim derdim
Giydiriyor 🤣Kanka sen çok garipsin yasenin canını sıkmışlar sürekli mesaj veriyon
![]()
O kimdi ki agaÖznur88 İ diyorsan sarhoştu oda iyi bir insandır onun hayat hikayesi çok başka
Yok la bunu üstünden msj verdi biri onu diom 😅Kanka sen çok garipsin yasenin canını sıkmışlar sürekli mesaj veriyon
![]()
Kanka sen olayı yanlış anlamışsın zaten @Mrlbra buradaki kaostan trollden taşşaktan besleniyor ortaya bazen bombayı bırakıyor geriye çekilip elinde çekirdek milletin birbirine hard girmesini izliyor keyifle gfsdloxkhgfdkgkd daha tanıyamamışsınYaaa yokk abi makara icin muhabbete birsey demiyorum zaten ayni makaralari bizde yaptik, ama son zamanlarda garip garip sacma sacma millet birbirine giriyor, biri baskasinin kuponu uzerinden iddaa ya giriyor, banlanan baska bi adam geliyor burda sövünüyor, surda 5 dk kafa dagittigimiz guzel bir ortam vardi, ondan bile soguttular insani yani. Mrlbra icin demiyorum adamin bi kabahati yok insanlar garip, valla ben konu sahibi olsam boyle salak sacma muhabbetler doncekse kapatin konuyu kardesim derdim
CutaO kimdi ki aga
Bir hikaye anlatım atam. iki eski dost yıllar sonra karşılaşır ve hal hatır sorarlar, aile fertlerinin neler yaptığını anlatırlar.Kurva ne la
Bir an makina diye düşündüm onuÖznur88 İ diyorsan sarhoştu oda iyi bir insandır onun hayat hikayesi çok başka
Pü ahahahahahaKanka sen olayı yanlış anlamışsın zaten @Mrlbra buradaki kaostan trollden taşşaktan besleniyor ortaya bazen bombayı bırakıyor geriye çekilip elinde çekirdek milletin birbirine hard girmesini izliyor keyifle gfsdloxkhgfdkgkd daha tanıyamamışsın
Pü ahahahahaha jsjsjs bz yav yapma gece gece akajsjBir hikaye anlatım atam. iki eski dost yıllar sonra karşılaşır ve hal hatır sorarlar, aile fertlerinin neler yaptığını anlatırlar.
biri diğerine sorar;
- senin küçük kız nasıl, okudu mu, çalışıyor mu, ne yapıyor şimdi?
- bizim küçük kız okudu, üniversiteyi bitirdi. bitirir bitirmez de işe başladı. patronu onu çok el üstünde tutuyor. özel araba verdi, dayalı döşeli bir ev verdi. patronuyla birlikte sürekli seyahatlere gidiyor. çok yoğun çalışıyor, hafta sonlarında bile yönetim kuruluyla eve kapanıp çalışıyorlar. sahi, senin kızın nasıl, neler napıyor?
- benim kızım da or""pu oldu ama ben senin kadar güzel anlatamıyorum.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Bir hikaye anlatım atam. iki eski dost yıllar sonra karşılaşır ve hal hatır sorarlar, aile fertlerinin neler yaptığını anlatırlar.
biri diğerine sorar;
- senin küçük kız nasıl, okudu mu, çalışıyor mu, ne yapıyor şimdi?
- bizim küçük kız okudu, üniversiteyi bitirdi. bitirir bitirmez de işe başladı. patronu onu çok el üstünde tutuyor. özel araba verdi, dayalı döşeli bir ev verdi. patronuyla birlikte sürekli seyahatlere gidiyor. çok yoğun çalışıyor, hafta sonlarında bile yönetim kuruluyla eve kapanıp çalışıyorlar. sahi, senin kızın nasıl, neler napıyor?
- benim kızım da or""pu oldu ama ben senin kadar güzel anlatamıyorum.
Yok bizden odaBir an makina diye düşündüm onu
Kafanın dağılmasını istiyorsan gel dağıtalım kardeşim @ferdikadıoğlu yardımcı olurYaaa yokk abi makara icin muhabbete birsey demiyorum zaten ayni makaralari bizde yaptik, ama son zamanlarda garip garip sacma sacma millet birbirine giriyor, biri baskasinin kuponu uzerinden iddaa ya giriyor, banlanan baska bi adam geliyor burda sövünüyor, surda 5 dk kafa dagittigimiz guzel bir ortam vardi, ondan bile soguttular insani yani. Mrlbra icin demiyorum adamin bi kabahati yok insanlar garip, valla ben konu sahibi olsam boyle salak sacma muhabbetler doncekse kapatin konuyu kardesim derdim
Kurwa o demek işte djdjdPü ahahahahaha jsjsjs bz yav yapma gece gece akajsj
5 harfli bir kelimeliyi böyle güzel anlattığın için sana minnettarımKurwa o demek işte djdjd