http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
Samimi olarak soruyorum reis, eski tadi var mi sence?
Sen barros ve Valencienrsi ciddiye alıyorsun sadece onlar dalga geçiyor ben konuda para muhabetti görmüyorum başka eski tadına gelince bizde para varken burda oluyordu herkes parayı bulan uzadı ondan eski tadı yoktur merak etme haftaya bayramdan sonra daha fazla tadı olur zaten artık eskisi gibi kalabalık olamaz burası nezih bir konu olacak

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
Sen barros ve Valencienrsi ciddiye alıyorsun sadece onlar dalga geçiyor ben konuda para muhabetti görmüyorum başka eski tadına gelince bizde para varken burda oluyordu herkes parayı bulan uzadı ondan eski tadı yoktur merak etme haftaya bayramdan sonra daha fazla tadı olur zaten artık eskisi gibi kalabalık olamaz burası nezih bir konu olacak
Peki reis, umarim zamanla sen haklı cikarsin 🙏

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,800
1,532
113
Sana bunu yapan dünya bize ne yapmaz agam 😕

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
Yaaa yokk abi makara icin muhabbete birsey demiyorum zaten ayni makaralari bizde yaptik, ama son zamanlarda garip garip sacma sacma millet birbirine giriyor, biri baskasinin kuponu uzerinden iddaa ya giriyor, banlanan baska bi adam geliyor burda sövünüyor, surda 5 dk kafa dagittigimiz guzel bir ortam vardi, ondan bile soguttular insani yani. Mrlbra icin demiyorum adamin bi kabahati yok insanlar garip, valla ben konu sahibi olsam boyle salak sacma muhabbetler doncekse kapatin konuyu kardesim derdim