- 36,933
- 37,106
- 113
Nba kuponu gelecek mi tüm forum onu bekliyorJojodaan gelenle eurolig tuttu iste la kasamzi var şukur aynen valencines gelir o yapar
Nba kuponu gelecek mi tüm forum onu bekliyorJojodaan gelenle eurolig tuttu iste la kasamzi var şukur aynen valencines gelir o yapar
Eyw kanka şuan bakamıyorum kalabalık ortam@Saulalvarez @Fterim1905 @Valenciennes @Metings1905 roll açar mısınız müsait misiniz ufak bi kazandım 250şer roll açtırmak istiyorum
Neyı vurduk la@Mrlbra @Metings1905 bunlar vurdu zaten
Giden mal olsun dost mal çok nakit yok 😅Geçmiş olsun dost yeni farkettim. Ben de geçen ay domuza çarptım 50 bin masraf çıkarttı namussuz hayvan 🥹
GELECEKNba kuponu gelecek mi tüm forum onu bekliyor
Sen biliyon bi daha bulaman @Gannicus sen yaz bro bilgileri metin yerineEyw kanka şuan bakamıyorum kalabalık ortam
Gidince bu devirde geri gelmesi çok zor valla. Mal da gitmesin can da 😁Giden mal olsun dost mal çok nakit yok 😅
Beni kalbimdenNeyı vurduk la
Roll açabilirim müsaitim reisAtmadığım kalmadıysa son kalan paramı tek maça basacam
Seni tanımıyorum ama aç reis hadi bi 250₺ de senRoll açabilirim müsaitim reis
Eyvallah dostumSeni tanımıyorum ama aç reis hadi bi 250₺ de sen
Ula bu yeşil nicklileri ilk defa görüyorum he 😁😁 ne ara Yeşillendiler hep bı merakRoll açabilirim müsaitim reis
Hayrat çeşmesi mi bu kankamSeni tanımıyorum ama aç reis hadi bi 250₺ de sen
Bi 250₺ de sanaHayrat çeşmesi mi bu kankam
Ben hakkımı kullandım kankam yüzsüzlük olmasınBi 250₺ de sana
Diğeri içimden gelendi bu roll kime haksızlık olacak para benim akBen hakkımı kullandım kankam yüzsüzlük olmasın
Eyvallah kankam bilgiler var sendeDiğeri içimden gelendi bu roll kime haksızlık olacak para benim ak
AttımEyvallah kankam bilgiler var sende