- 182
- 43
- 28
Bu ne yaaa bura eskiden dutluktu şimdi çöle dönmüş 😁😁😁😁
Kardeş bana telegramdan yazar mısın Allahaşkına 5072342647Çok büyük trolsün yalnız 🤣
İnşallah bişey yokKardeş bana telegramdan yazar mısın Allahaşkına 5072342647
İsteyen yazsın valla sanki kendim için diyorum benim kullanıcım çok Sadece Extra kazancım olur vallaİnşallah bişey yok
Ne kulşanıcısı buİsteyen yazsın valla sanki kendim için diyorum benim kullanıcım çok Sadece Extra kazancım olur valla
Abla ne anlatıyorsun senİsteyen yazsın valla sanki kendim için diyorum benim kullanıcım çok Sadece Extra kazancım olur valla
Ya kardeş valla anlatamadım kb şimdi sen bonusu 5 k yaptın diyelim sen 250-500 arası çekebilirken ben. 3-4 k çekerim ordan bize bişi düşerse atarısjn misailşNe kulşanıcısı bu
Biz bonus kullanmıyoruz ki kardeşim bonus yok yaniYa kardeş valla anlatamadım kb şimdi sen bonusu 5 k yaptın diyelim sen 250-500 arası çekebilirken ben. 3-4 k çekerim ordan bize bişi düşerse atarısjn misailş
Bu konuda bonus falan olmaz burası forumun en Zengilerinin elit insanlatının takıldığı konuYa kardeş valla anlatamadım kb şimdi sen bonusu 5 k yaptın diyelim sen 250-500 arası çekebilirken ben. 3-4 k çekerim ordan bize bişi düşerse atarısjn misailş
Yok muBiz bonus kullanmıyoruz ki kardeşim bonus yok yani
Bonus diyince aklıma gelen ilk şey garanti bankasıYok mu
Hatta bu forumda para muhabbeti yapılması bile yasak, o kadar zenginlik öyle düşünBu konuda bonus falan olmaz burası forumun en Zengilerinin elit insanlatının takıldığı konu
Ben konuyu bilmiyordum öğrendim gereksiz bi konuymuş 🤣🤣🤣Bu konuda bonus falan olmaz burası forumun en Zengilerinin elit insanlatının takıldığı konu
Spin saklama falandır konuBen konuyu bilmiyordum öğrendim gereksiz bi konuymuş 🤣🤣🤣
Fakirler için gereksiz doğruBen konuyu bilmiyordum öğrendim gereksiz bi konuymuş 🤣🤣🤣
Sensin fakir 🤣🤣🤣Fakirler için gereksiz doğru
Neyse ben yatıyom malum işten geldik 🤣🤣🤣Vefa her yiğidin harcı değil bazı bazı insanlar haindir gaddar kardeşim