Distinler ölmez KARŞIDİSTİN ÖLDÜ
Distinler ölmez KARŞIDİSTİN ÖLDÜ
Yok be nerde var, olsaydı en ölüsü bı kupon yapmış olurdum ondanDün hayro 20k param var dedi niye çökmesine aw 🤣
Delirdin ama sen deFerdi bütün mesajlaro toplu şekilde beğenme aw 27tane bildirim gelmiş para kazandım sandım
Adam iddaaya girerken isterseniz önce butraya 16k atayım onda dursun öyle girelim yazmış aw 🤣Yok be nerde var, olsaydı en ölüsü bı kupon yapmış olurdum ondan
Beni siz delirttinizDelirdin ama sen de
Bunu görmem hiç hayra alamet değil @Hayroo gel burayaDün hayro 20k param var dedi niye çökmesine aw 🤣
Bu ne demek oluyor @HayrooAdam iddaaya girerken isterseniz önce butraya 16k atayım onda dursun öyle girelim yazmış aw 🤣
Hayro nerde kaos lazım ekşın ekşın lazımBeni siz delirttiniz
babanın oğlu kemal
Fatihten kalan yarım şarabı diktimOlamaz
Kolay gelsinMOLA BİTTİ BY
Kolay gelsinMOLA BİTTİ BY
Yemek paydosunda burda olMOLA BİTTİ BY
O mesajdan sonra hem sen hem hayro anınds çıktınız hatta bende dedim ikinizi etiket atıp kaçtılat dedim ya puajajİki şey yıkar insanı; Dostundan gelen ihanet, düşmanından gelen merhamet…
@Hayroo
Vallahi konu kabak tadı verdi o tartışma daha dayanamadım uyudum. Hiç görmedim o mesajınıO mesajdan sonra hem sen hem hayro anınds çıktınız hatta bende dedim ikinizi etiket atıp kaçtılat dedim ya puajaj
Belkide rüyadırVallahi konu kabak tadı verdi o tartışma daha dayanamadım uyudum. Hiç görmedim o mesajını