- 16,127
- 17,928
- 113
Tekrar geri gidiyorlar 😁😁😁Tekrar Geri geliyorlar
Tekrar geri gidiyorlar 😁😁😁Tekrar Geri geliyorlar
Onla uğraşamam ki nasıl dolaştırcam kendi adıma olan bankada değilGir bak la yazar orda. O yüzden her ay banka banka dolaştıracaksın
Tamam alintilamam da garip geldi, bi kötülüğümüzü mü gördün?beni bir daha alıntılamamanı rica ediyorum senden dost lütfen
Kendi adına değilse uğraşılmaz zatenOnla uğraşamam ki nasıl dolaştırcam kendi adıma olan bankada değil
.Gerilmeyin ben size 2 kupon atayım es kaza gelirse @Mrlbra ya ödül atarım
Sen kimsinGerilmeyin ben size 2 kupon atayım es kaza gelirse @Mrlbra ya ödül atarım
En çok senin adın geçiyor diye etiketledimSen kimsin
Çok kişiyi dolandırdım ondan ismim geçiyor olabilirEn çok senin adın geçiyor diye etiketledim
Aman kanki bilmeyen gerçek anlar 😁Çok kişiyi dolandırdım ondan ismim geçiyor olabilir
Aynen oyle dost haklisin uzaktan gozlemleyip kendi deneyimlerime gore degerlendiririm insanlari her zaman, hatali oldugumda da ozur dileyecek kadar erdemli bir insanim. Hakkini verdik ömrümüzü diledik zaten@ferdikadıoğlu düzgün biri sadece parasal sıkıntı geçiyor
Oyuzden psikolojisi biraz iyi değil
Öyle tokatlayacak ya da yanlış yapacak biri değil kesinlikle @ngu
Herkesin zor zamanları oluyor istemeden bazen görmezden gelmek lazım bazı şeyleri
Eyvallah dostum@ferdikadıoğlu düzgün biri sadece parasal sıkıntı çekiyor
Oyuzden psikolojisi biraz iyi değil
Öyle tokatlayacak ya da yanlış yapacak biri değil kesinlikle @ngu
Herkesin zor zamanları oluyor istemeden bazen görmezden gelmek lazım bazı şeyleri
Cok da tevazu sahibi gibisin kankamAynen oyle dost haklisin uzaktan gozlemleyip kendi deneyimlerime gore degerlendiririm insanlari her zaman, hatali oldugumda da ozur dileyecek kadar erdemli bir insanim. Hakkini verdik ömrümüzü diledik zaten![]()
Regl mısın awAma ege niye alınmış gucenmis onu anlamis değilim, neyse cani sagolsun. Garip garip triplere giriyor insanlar, bu konuyada gelmem birdaha günün 3 te 2 sinde para muhabbeti donuyor zaten, hic sevmedigim seyler
Zor zamanda Elini tutup kaldırmak erdemliktirAynen oyle dost haklisin uzaktan gozlemleyip kendi deneyimlerime gore degerlendiririm insanlari her zaman, hatali oldugumda da ozur dileyecek kadar erdemli bir insanim. Hakkini verdik ömrümüzü diledik zaten![]()
Gitme la muhabbet ediyozAma ege niye alınmış gucenmis onu anlamis değilim, neyse cani sagolsun. Garip garip triplere giriyor insanlar, bu konuyada gelmem birdaha günün 3 te 2 sinde para muhabbeti donuyor zaten, hic sevmedigim seyler