- 22,435
- 23,079
- 113
Bir daha beni alıntılama dostYaaa yok şaşırdım sadece benim kimseye bi kırgınlığım yok zaten, sakalastigim esprilerine güldüğüm sevdiğim bir arkadas, birden beni bidaha alintilama dost deyince sok oluyor insan😅
Bir daha beni alıntılama dostYaaa yok şaşırdım sadece benim kimseye bi kırgınlığım yok zaten, sakalastigim esprilerine güldüğüm sevdiğim bir arkadas, birden beni bidaha alintilama dost deyince sok oluyor insan😅
62 lazım clev de bakalımWooonn
Sen yakın zamanda çok fena asik olup darbe yemişsin dostYaaa yok şaşırdım sadece benim kimseye bi kırgınlığım yok zaten, sakalastigim esprilerine güldüğüm sevdiğim bir arkadas, birden beni bidaha alintilama dost deyince sok oluyor insan😅
%4062 lazım clev de bakalım
Bu coğrafyada yaşayan herkesin kaderi bu kardeşimEyv kardeşim, burada olan bütün dostlara aynı şekilde temenni ediyorum, hem gündem hem de maddi durumlar hepimizi çok sıktı eskisi gibi değil hicbirsey. Hepimiz için amin diyorum
Çapraz?62 lazım clev de bakalım
Gelir bakalım liste alındı62 lazım clev de bakalım
Valla doğru söze ne denir ki dost, şu güzel cografyada yaşadığımız politik sorunlara bak insan üzülüyor. Herşey daha farklı olabilirdi.Bu coğrafyada yaşayan herkesin kaderi bu kardeşim
Ya çıktığın delik zengin olcak ya da girdiğin delik yoksa hayat her zaman zor
Ben aşka inanmiyorum 🤣Sen yakın zamanda çok fena asik olup darbe yemişsin dost
Bunlar kırık kalp cümleleri
Sen hiçbişeye inanmıyon kiBen aşka inanmiyorum 🤣
Gelirse mlboraya pasla da roll yapsın 😁
Osmanlı gerileme dönemi vardı tarihte su an Türkiye de onu yaşıyor kardeşimValla doğru söze ne denir ki dost, şu güzel cografyada yaşadığımız politik sorunlara bak insan üzülüyor. Herşey daha farklı olabilirdi.
Böyle diyenlerin Yüzde 99 u aşktan nasibini almıştır yeme bizi 😁Ben aşka inanmiyorum 🤣
Her firavunun bir musası vardırOsmanlı gerileme dönemi vardı tarihte su an Türkiye de onu yaşıyor kardeşim
Herşeye sindirilmiş kandırılmış bir halk
Babadan ogula damada akrabaya eş dosta uzanan saltanat
Tarihi tekerrür yaşıyoruz
Ne malbıraymış gelen giden bu adamı etiketliyor 😆Gelirse mlboraya pasla da roll yapsın 😁
Cok eskide kaldi o defterler bende yas oldu 33 , 30 dan sonra direkt mantik uyusmasi ariyor zaten insan😅Böyle diyenlerin Yüzde 99 u aşktan nasibini almıştır yeme bizi 😁
Valla soylencek çok şey var kardeşim de. Hani diyorlar ya konuşmaktan yorulunca susup kalmisiz diye o bizdeki de umarım herşey gönlümüzce olur dostOsmanlı gerileme dönemi vardı tarihte su an Türkiye de onu yaşıyor kardeşim
Herşeye sindirilmiş kandırılmış bir halk
Babadan ogula damada akrabaya eş dosta uzanan saltanat
Tarihi tekerrür yaşıyoruz
Ölüyü diriyi yaptılar gözü bana diktilerNe malbıraymış gelen giden bu adamı etiketliyor 😆
Mekan sahibi. Masaya koyar herkes ihtiyacı kadar alırNe malbıraymış gelen giden bu adamı etiketliyor 😆
Farkettim kimse icazet almadan konuya girmiyor 😄Mekan sahibi. Masaya koyar herkes ihtiyacı kadar alır