- 30,367
- 22,286
- 113
@ferdikadıoğlu saglamBen borç vermem hibe ederim, daha verdiğim herhangi bi borç geri gelmedi forumda 😅
@ferdikadıoğlu saglamBen borç vermem hibe ederim, daha verdiğim herhangi bi borç geri gelmedi forumda 😅
6.altıncı his
Gelenlerde sorun yokYalnız bişey farkettim
Foruma ilk gelenler paralı geliyor sonra roll çekiliş kovalamaya baslio acayip cenabetlik var forumda
Başkan a diyelimde kurban kessin adak dagitsin
yok la 4 gündür bu parayı bekliyorum harbi sıkıntılı zamanlardan geçtik şu 4-5 gün burdakiler bilşyoaltıncı his
onunla oldu 2-3 trafiğimiz saat ve gün olarak sorunu var yoksa ödüyo
Forumun özelliği oBen borç vermem hibe ederim, daha verdiğim herhangi bi borç geri gelmedi forumda 😅
İlk aysa yüksek verır34tü geçen ay bu ay aynı mı verecek yine bilmiyorum
Gene osimhene sinirlendim 100₺ isteyeceği günü bekliyorum 1₺ atıcamForumun özelliği o
Hep verion hiç alamion hep ona hep ona sana yok 😁
Menfaatci Tokatçı sahtekwr hepsini ifşa edip postalamak lazım forumdanGelenlerde sorun yok
Burdakiler sıkıntılı
Ne kadar düşüyorİlk aysa yüksek verır
Sonra düşüyor
Laa yok bende hibe edecektim zaten ferdi kendi tutturdu borc borc diye detayi biraz karmasik, neyse gelmis gecmis mevzu, sonuc olarak gecikmelide olsa sözünün eri bir arkadasmis helal olsun, roll acacam deyip kaybolan tiplerde varBen borç vermem hibe ederim, daha verdiğim herhangi bi borç geri gelmedi forumda 😅
SÖYLESEYDİN ATARDIKyok la 4 gündür bu parayı bekliyorum harbi sıkıntılı zamanlardan geçtik şu 4-5 gün burdakiler bilşyo
beni bir daha alıntılamamanı rica ediyorum senden dost lütfenLaa yok bende hibe edecektim zaten ferdi kendi tutturdu borc borc diye detayi biraz karmasik, neyse gelmis gecmis mevzu, sonuc olarak gecikmelide olsa sözünün eri bir arkadasmis helal olsun, roll acacam deyip kaybolan tiplerde var
Tekrar Geri geliyorlarMenfaatci Tokatçı sahtekwr hepsini ifşa edip postalamak lazım forumdan
Söyledik atmadınSÖYLESEYDİN ATARDIK
Felix miLaa yok bende hibe edecektim zaten ferdi kendi tutturdu borc borc diye detayi biraz karmasik, neyse gelmis gecmis mevzu, sonuc olarak gecikmelide olsa sözünün eri bir arkadasmis helal olsun, roll acacam deyip kaybolan tiplerde var
Gir bak la yazar orda. O yüzden her ay banka banka dolaştıracaksınNe kadar düşüyor
Merkw etme dostLaa yok bende hibe edecektim zaten ferdi kendi tutturdu borc borc diye detayi biraz karmasik, neyse gelmis gecmis mevzu, sonuc olarak gecikmelide olsa sözünün eri bir arkadasmis helal olsun, roll acacam deyip kaybolan tiplerde var
roll acacamLaa yok bende hibe edecektim zaten ferdi kendi tutturdu borc borc diye detayi biraz karmasik, neyse gelmis gecmis mevzu, sonuc olarak gecikmelide olsa sözünün eri bir arkadasmis helal olsun, roll acacam deyip kaybolan tiplerde var