Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Ben borç vermem hibe ederim, daha verdiğim herhangi bi borç geri gelmedi forumda 😅
Laa yok bende hibe edecektim zaten ferdi kendi tutturdu borc borc diye detayi biraz karmasik, neyse gelmis gecmis mevzu, sonuc olarak gecikmelide olsa sözünün eri bir arkadasmis helal olsun, roll acacam deyip kaybolan tiplerde var

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Laa yok bende hibe edecektim zaten ferdi kendi tutturdu borc borc diye detayi biraz karmasik, neyse gelmis gecmis mevzu, sonuc olarak gecikmelide olsa sözünün eri bir arkadasmis helal olsun, roll acacam deyip kaybolan tiplerde var
beni bir daha alıntılamamanı rica ediyorum senden dost lütfen

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Felix mi

• Beğen
Tepkiler: ngu

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,127
17,928
113
Merkw etme dost
Yamuk adamları tespit edip postalamasini biliriz

• Beğen
Tepkiler: ngu