http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,800
1,532
113
Ptr ulan 1 dağıtım yaptın esır aldın konuyu adam gıbı adama yaptıgım guzellıgı sölemem burda senınkını soledım çünkü 3 kere nıc degıstmıs cocuksun
NE saçmalıyosun ya kim kimmiş olmayan beyni yakmışsın şurda konuda beş kişi varsa hepsi sana daha fazla vermiş es kaza birine fazla atıp çarşaf çarsaf yazmışsın herkes bunu biliyor o parada 250 tl

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,534
27,681
113
NE saçmalıyosun ya kim kimmiş olmayan beyni yakmışsın şurda konuda beş kişi varsa hepsi sana daha fazla vermiş es kaza birine fazla atıp çarşaf çarsaf yazmışsın herkes bunu biliyor o parada 250 tl
Sınek mı vızıldıyooo camı kapatın la

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,800
1,532
113
Saolsun @Metings1905 ne zaman paraya ihtiyacım olsa dşünmeden atar
Dostum seni demedim zaten senden istesede alamaz senin ben verdiğini görmedim duyöadım agalardan bahsettim bilmem anlatabildim mi yanladığı agalardan
Kişiliksiz bir adam bu gitmiş mobilbhs bedava konusuna millete. Yatırımlı link atıp tasak gecen bir adam

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
Dostum seni demedim zaten senden istesede alamaz senin ben verdiğini görmedim duyöadım agalardan bahsettim bilmem anlatabildim mi yanladığı agalardan
Kişiliksiz bir adam bu gitmiş mobilbhs bedava konusuna millete. Yatırımlı link atıp tasak gecen bir adam
Kanka kapatalım şu konuları

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,534
27,681
113
Yallah arabıstana