- 36,931
- 37,101
- 113
Az kupon yapta kendıne uşak tutBenmde acayip keyfim kaçık yerine getir öyle git
Az kupon yapta kendıne uşak tutBenmde acayip keyfim kaçık yerine getir öyle git
Kupon yapmıyorum 30 saattirAz kupon yapta kendıne uşak tut
Kar cebe yakışırKupon yapmıyorum 30 saattir
Kar erciyes dağına yakışırKar cebe yakışır
Morelım 7 kız çocuk yapmıs aşiret gelını gıbı bugunKupon yapmıyorum 30 saattir
Reis zaten benim bir beklentim yoktu öle olsa 5 k iddaaya 5 k isterdim benden 5 cıkıp 1 k ya niye razı olayım sadece dönen dümeni göstermek istedim yüzde yüz haklı cıkacağımıda biliyodum he göt olsaydımda paşa paşa vericektim @Mrlbra helal olsun adam gibi adam hak neyse söyledi zaten onun hakkında da hiçbir şey demedim az cok tanıdığımı düşündüğüm için konu kapandıÇok saçma sapan bir şey bu kupon sahibi oynamış olsa bile atmak zorunda değil ki denk bir iddaa değil buKupon sahibi ile iddaaya girse anlarım ama kupon sahibi üzerinden x kişilerle iddaaya girip sonuca varamazsın ki
![]()
Pırt 1600 ararken bız verdık ozaman bu kadar uzun sıır yazmadın bana ptr 😀😀Reis zaten benim bir beklentim yoktu öle olsa 5 k iddaaya 5 k isterdim benden 5 cıkıp 1 k ya niye razı olayım sadece dönen dümeni göstermek istedim yüzde yüz haklı cıkacağımıda biliyodum he göt olsaydımda paşa paşa vericektim @Mrlbra helal olsun adam gibi adam hak neyse söyledi zaten onun hakkında da hiçbir şey demedim az cok tanıdığımı düşündüğüm için konu kapandı
öteki adamcıklar ders alsın bu bana 50 k gibi tatlı gelir 😉
Yarın hallederizReis bunu demen yeterli benim için
Senden birşey istemiyorum helal olsun sana
Diğer iki adamcık ders alsın yeterli eyw 😉
Kanka kaş göz oynatma bana kim iddaaya girdiyse onlara kaş göz oynat ve burayı fazla ciddiye alıyorsun gördüğün 20 kişinin 15 i kolpa bilgin olsunReis zaten benim bir beklentim yoktu öle olsa 5 k iddaaya 5 k isterdim benden 5 cıkıp 1 k ya niye razı olayım sadece dönen dümeni göstermek istedim yüzde yüz haklı cıkacağımıda biliyodum he göt olsaydımda paşa paşa vericektim @Mrlbra helal olsun adam gibi adam hak neyse söyledi zaten onun hakkında da hiçbir şey demedim az cok tanıdığımı düşündüğüm için konu kapandı
öteki adamcıklar ders alsın bu bana 50 k gibi tatlı gelir 😉
O göz kırpma işaretine bende çok uyuz oluyorumKanka kaş göz oynatma bana kim iddaaya girdiyse onlara kaş göz oynat ve burayı fazla ciddiye alıyorsun gördüğün 20 kişinin 15 i kolpa bilgin olsun
Kalitesiz espriden 1 saat konudan yasaklandınKar erciyes dağına yakışır
ben de hemen kuruluyorum böyle elim ayağım titriyor birisi bana atıncaO göz kırpma işaretine bende çok uyuz oluyorum
Yok agam ciddi diyorum para senin köpeğin olsun bizim için konu dediğim gibi dümenci ayıklamaktı konu kapandı benim için 😉Yarın hallederiz
La anlaştık babında 😅O göz kırpma işaretine bende çok uyuz oluyorum
Espri değilKalitesiz espriden 1 saat konudan yasaklandın
Yav burda birbirinize verdiğinizi dillendirmeyin agalar herşey şaka bi yana bu hoş değilPırt 1600 ararken bız verdık ozaman bu kadar uzun sıır yazmadın bana ptr 😀😀
O göz kırpma işaretine bende çok uyuz oluyorum
Şu gözü kırtpma aw ansYok agam ciddi diyorum para senin köpeğin olsun bizim için konu dediğim gibi dümenci ayıklamaktı konu kapandı benim için 😉
Anlaştık mı hesabına alala 😅ben de hemen kuruluyorum böyle elim ayağım titriyor birisi bana atınca![]()