Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Ne aslanı çakal bunlar esaaaat

• Haha
Tepkiler: ngu

Hayroo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,800
1,532
113
Çok saçma sapan bir şey bu kupon sahibi oynamış olsa bile atmak zorunda değil ki denk bir iddaa değil bu :D Kupon sahibi ile iddaaya girse anlarım ama kupon sahibi üzerinden x kişilerle iddaaya girip sonuca varamazsın ki :D
Reis zaten benim bir beklentim yoktu öle olsa 5 k iddaaya 5 k isterdim benden 5 cıkıp 1 k ya niye razı olayım sadece dönen dümeni göstermek istedim yüzde yüz haklı cıkacağımıda biliyodum he göt olsaydımda paşa paşa vericektim @Mrlbra helal olsun adam gibi adam hak neyse söyledi zaten onun hakkında da hiçbir şey demedim az cok tanıdığımı düşündüğüm için konu kapandı
öteki adamcıklar ders alsın bu bana 50 k gibi tatlı gelir 😉

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,149
22,112
113
Reis zaten benim bir beklentim yoktu öle olsa 5 k iddaaya 5 k isterdim benden 5 cıkıp 1 k ya niye razı olayım sadece dönen dümeni göstermek istedim yüzde yüz haklı cıkacağımıda biliyodum he göt olsaydımda paşa paşa vericektim @Mrlbra helal olsun adam gibi adam hak neyse söyledi zaten onun hakkında da hiçbir şey demedim az cok tanıdığımı düşündüğüm için konu kapandı
Pırt 1600 ararken bız verdık ozaman bu kadar uzun sıır yazmadın bana ptr 😀😀

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Kanka kaş göz oynatma bana kim iddaaya girdiyse onlara kaş göz oynat ve burayı fazla ciddiye alıyorsun gördüğün 20 kişinin 15 i kolpa bilgin olsun