- 22,435
- 23,079
- 113
Tamam paranı da veririz yarın görsel gelmediyseHakkımı verdin ama paramı vermedin 😉
Tamam paranı da veririz yarın görsel gelmediyseHakkımı verdin ama paramı vermedin 😉
Hani iddaa diyom 1 k alıcaktın ya benden unuttun mu 😂Noldu yine
Basladı gene para paraHakkımı verdin ama paramı vermedin 😉
Değil miKomik mi
HaklısınDeğil mi
Reis bunu demen yeterli benim içinTamam paranı da veririz yarın görsel gelmediyse
aynısını dedim bende 😅Çok saçma sapan bir şey bu kupon sahibi oynamış olsa bile atmak zorunda değil ki denk bir iddaa değil buKupon sahibi ile iddaaya girse anlarım ama kupon sahibi üzerinden x kişilerle iddaaya girip sonuca varamazsın ki
![]()
Ptr 5 gün ban mı yemem lazım kardeşim yerız yanı sıkıntı etmemReis bunu demen yeterli benim için
Senden birşey istemiyorum helal olsun sana
Diğer iki adamcık ders alsın yeterli eyw 😉
Beni de övReis bunu demen yeterli benim için
Senden birşey istemiyorum helal olsun sana
Diğer iki adamcık ders alsın yeterli eyw 😉
X kişi falan nasıl konuşuyon awÇok saçma sapan bir şey bu kupon sahibi oynamış olsa bile atmak zorunda değil ki denk bir iddaa değil buKupon sahibi ile iddaaya girse anlarım ama kupon sahibi üzerinden x kişilerle iddaaya girip sonuca varamazsın ki
![]()
Geçmiş olsun dostum bugün dalga geçemicem canım sıkkın yarın hatırlat
Normal mi hüngür hüngür mü
Yatıyorum ben keyfım kaçtı amkGeçmiş olsun dostum bugün dalga geçemicem canım sıkkın yarın hatırlat
sıkıntı yok kanka 1k yatırmıs olsan bile alabilirsin, yeni uye olmanda farketmzben 20-30 gündür üyeyim yine alabilir miyimama 50-100k yatırmışımdır herhalde
3 saat yoktun bırımı tokatladıGeçmiş olsun dostum bugün dalga geçemicem canım sıkkın yarın hatırlat
Benmde acayip keyfim kaçık yerine getir öyle gitYatıyorum ben keyfım kaçtı amk
Timsah gözyaşıNormal mi hüngür hüngür mü
Sabahki konu3 saat yoktun bırımı tokatladı
olum bi dur lan bi dm den aynı konuyu yazışıyoz bi burdan manyak gibi oldum dm gel gdfsjkgdskjgdso aynı soruları aynı cevapları hem dm den hem burdan sorup veriyoruzsıkıntı yok kanka 1k yatırmıs olsan bile alabilirsin, yeni uye olmanda farketmz