- 12,661
- 12,987
- 113
Ağalar birbirinizle muhattap olmak zorunda değilsiniz. Kalp kırmayın yav sahura az kaldı bu arada
Gel öpeyim seni biAğalar birbirinizle muhattap olmak zorunda değilsiniz. Kalp kırmayın yav sahura az kaldı bu arada
Yazmayı bıraktımSenin mesaj sayın 31k yı geçti hani 31k da yazmayı bırakıyprdun
Şapşik seni ya😍Gel öpeyim seni bi
MerhabaAğalar birbirinizle muhattap olmak zorunda değilsiniz. Kalp kırmayın yav sahura az kaldı bu arada
Sahtekarlılta ferdiyi geçtiYazmayı bıraktım
Mikrofona konuşuyorum o kendi yazıyor
Bizde yalan yok salih kardeş
Yok daha uzamayacak ikiside söz verdi@Mrlbra adminlere söyle metinle hayroyu konundan uzaklastirsin bu mesele 100 sayfa daha uzar gider 🤣
Yumruğumu uzattım kafa at cabuk@Mrlbra adminlere söyle metinle hayroyu konundan uzaklastirsin bu mesele 100 sayfa daha uzar gider 🤣
İyi o zamanYok daha uzamayacak ikiside söz verdi
Hayro dan payımızı al gel seriYok daha uzamayacak ikiside söz verdi
Keyfın yerıne geldiyse uyuyorumSahtekarlılta ferdiyi geçti
geçmem muhannet köprüsünden su aparsa beni, ystmam çakal yatağında aslanlar yese beniKeyfın yerıne geldiyse uyuyorum
Kaybeden olmak sana yakışmıyor..kazanan ol artıkParasızlık bizi sinir ediyor
Gaddar kerim
Helal metin özür dilemek erdemliktirHayro kardeşim senden özür diliyorum kusra bakma. Kumarsızlıktan kafayı yedım sana sardım hakkını helal et
Özür dılerız hatamız olursa ama ben hata yapmayalı 8 sene olduHelal metin özür dilemek erdemliktir
O öyle değil la..geçmem muhannet köprüsünden su aparsa beni, ystmam çakal yatağında aslanlar yese beni
Yiyip içip gezerken skor saysana kannaSu siktimin bahsi yüzünden sosyal hayatımiz bitti
Millet gezip yiyip içerken biz skor sayar olduk
Lanet olsun başladığımız güne cidden