- 22,435
- 23,079
- 113
İnşallah öyle olur bırakmasanda ara verirsinBu ay altın vuruşu yapıp birskicam kafama koydum kanki
İnşallah öyle olur bırakmasanda ara verirsinBu ay altın vuruşu yapıp birskicam kafama koydum kanki
Oyle dusunmemek lazim yaw, allah la kul arasina girilmez. Herkesin gunahida kendine sevabida kendine, kalp temizligi herseyden onemli bence gerisi faso fiso tiri viriBen tutuyom da benimki sayılmıyordur
Saol kardesımMetin iyisin hoşsun ama bazen çok goygoya alion be dost
Ama düzgün adamsın
Mobil banka varsa olur ayarlardan yada sanal kart oluştır paparaya kart ile yatır65 yaş üstü öyle bi şey olmuyo
65 yaşında mısın65 yaş üstü öyle bi şey olmuyo
Tuborgla iftar açıyorumOyle dusunmemek lazim yaw, allah la kul arasina girilmez. Herkesin gunahida kendine sevabida kendine, kalp temizligi herseyden onemli bence gerisi faso fiso tiri viri
Dedesinin65 yaşında mısın
dedemin maaşı ben alıyorum bu ay65 yaşında mısın
28 filan30 gün oldu öu
İyi daha varmiş28 filan
Atm yok mu la65 yaş üstü öyle bi şey olmuyo
Bende irade var bı ara 1 yıl ara verdimİnşallah öyle olur bırakmasanda ara verirsin
yok olmuyo her işlem için şubeye veya nfc istiyorMobil banka varsa olur ayarlardan yada sanal kart oluştır paparaya kart ile yatır
Bol şans şimdidenBende irade var bı ara 1 yıl ara verdim
Foruma bile girmedim
Ozamanda böyle altın vuruş yapip birsktiydim
Bu ay da aynısını deneyip birskicam komple
Kötü biri degil metin düzgün biriHem yeriyorsun hem övüyosun bu mesajın beni ziyadesiyle ağlattı
Gates 1000e girilirdedemin maaşı ben alıyorum bu ay
Atmden qr deneyok olmuyo her işlem için şubeye veya nfc istiyor
dedemin kimlik kağıttan ak 1939 yılından beri aynı belki
Asıl sana ne oldu sen iyiydin sen niye bu kadar kaybettinBol şans şimdiden
sanmam ama denicemAtmden qr dene
Şuan egedekı parayı görüp atamama titremesi var ya allah düşmana vermesinAtmden qr dene